Ukemeny for uke 21
Jeg håper du har hatt en fin 17. mai-feiring! Det har jeg! Tog, flagg, kake og deilig mat – da er alt akkurat som det skal være! Så nå er jeg klar for hverdagen igjen! Og klar for pinsefeiring til helgen! Mai er jammen fylt opp av festdager!
Jeg håper og tror at det er litt for enhver smak denne uken også! Ønsker deg en riktig så fin uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!
Mandag 18. mai – Kikertsalat med linser og vannmelon
Vannmelonen er et morsomt innslag i denne forfriskende og gode salaten som du bruker bare noen få minutter på å tilberede. Kikertene og linsene gjør at salaten blir mettende.
Tirsdag 19. mai – Thaisuppe med kylling
Når du trenger at suppelagingen skal gå skikkelig fort, kjøper du en halv ferdiggrillet kylling og bruker i suppen!
Onsdag 20. mai – Risotto med blomkål, erter og stekt laks
Jeg simpelthen elsker mat som dette! Det er superenkelt å lage. Består av noen få, gode råvarer som er lett tilgjengelig. Og, det smaker akkurat like godt som det ser ut.
Torsdag 21. mai – Marinerte kjøttspyd med gresk salat
Jeg satser på grillvær denne torsdagen! Og hvis været skulle svikte fullstendig, trøster jeg meg med at jeg kan steke kjøttet i grillpannen inne på kjøkkenet!
Fredag 22. mai – Fylt skinkebiff med pasta og bønnesalat
Fyllet av soltørkede tomater og fersk mozzarella er skikkelig godt og passer veldig godt til salaten med kikerter og cherrytomater.
Lørdag 23. mai – Supergod kyllingburger
Ja, den tar lang tid å lage, og ja, det er verdt det! Ungene bare elsker disse burgerne!
Søndag 24. mai – Pasta med laks og ertesaus
Dette er etter min mening en strålende smakfull og superkjapp hverdagsmiddag! Prøv i vei du også!
Ukens kake – Saftig krydderkake med sjokoladeglasur
Kjempeenkel å lage og bestandig veldig godt mottatt!
Ukens deilige gjærbakst – Godt hverdagsbrød
Dette er en fin oppskrift å bruke når du har lyst til å bake godt brød som passer til både frokosten og nistepakken.
En fin uke til deg!