Ukemeny for uke 45

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 45

Nå er det jammen meg skikkelig høst rundt oss! Det betyr en skikkelig langkokt gryte i løpet av helgen. Aldri blir man vel mer sulten enn når man går og kjenner på de deilige duftene fra en gryte som står og småputrer på stekeovnen halve dagen!

Som vanlig med litt av hvert av middager å finne i ukemenyen – både fisk, hvitt kjøtt, svinekjøtt, storfekjøtt og vegetar. Og, to av mine absolutt store favoritter er med også; guacamole – som jeg serverer sammen med stekt torsk og rotgrønnsaker – og basilikumpesto – som blir å finne i torsdagsmiddagen!

Jeg håper du finner deg noen nye favoritter i denne ukemenyen! En riktig god uke til deg, og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 45

 

Mandag 2. november – Stekt torsk med ovnsbakte grønnsaker og guacamole

Dette er virkelig en middag som jeg elsker og som er en stor gjenganger hjemme hos oss. Ikke bestandig akkurat som dette, gjerne med en vri ut fra hva som jeg kan finne i kjøleskapet. Og det beste av alt: Hele familien elsker det!

Ukemeny for uke 45

 

Tirsdag 3. november – Tomatsuppe med ostelokk

Hjemmelagd tomatsuppe er, etter min smak, skikkelig godt og en helt perfekt hverdagsmiddag. Billig er den også. Og det kan jo være kjekt.

Ukemeny for uke 45

 

Onsdag 4. november – Laks og pasta i ostesaus

Jeg bruker ofte kremost i sauser og supper fordi det er enkelt og god. Og fordi jeg nesten bestandig har en eller form for kremost liggende i kjøleskapet. Her får kremosten og tomatene følge med pastahjul og laksefileter. Luksuriøs middag på kort tid!

Denne middagen er en stor familiefavoritt hjemme hos oss!

Ukemeny for uke 45

 

Torsdag 5. november – Pasta med pesto og to sorter pølse

Jeg er særdeles svak for hverdagsmiddager pakket full av smak og som er både kjappe og enkle å lage. Hverdagene for de fleste av oss er jo sånn at vi ikke har masser av tid til å lage middagen. Innimellom føler jeg at det kreves et forrykende tempo for å rekke å lage middagen etter at jeg kommer hjem fra jobb og før vi løper videre.

Ukemeny for uke 45

 

Fredag 6. november – Fredagstaco med hjemmelaget tacokrydder

Det beste tacokrydderet lager du selv! Og det beste av alt: Det tar mindre enn 1 minutt å lage og du kan gjerne lage en stor porsjon når du først er i gang, så trenger du ikke å bruke noe tid på det i det hele tatt når det står taco på menyen neste gang.

Ukemeny for uke 45

 

Lørdag 7. november – Stekt kyllingbryst med ananas- og chilisalsa

Få en spennende vri på kyllingmiddagen ved å lage en hjemmelaget salsa til! Den passer til annet kjøtt og fisk også, så du kan godt lage dobbel porsjon av den når du først er i gang.

Ukemeny for uke 45

 

Søndag 8. november – Kjøttgryte med rødvin

En gryte full av mørt kjøtt og grønnsaker som har fått trekke gode smaker i mange timer, er og blir utrolig godt. Og mange timer, det må en gryte ha. For her bruker du kjøtt som trenger noen timer for å mykne seg opp og bli akkurat så møre som kjøttet i en god gryte bør være.

Ukemeny for uke 45

 

Ukens kake – Sjokoladekake med smørkremglasur

Dette er en saftig sjokoladekake med rikelige mengder smørkremglasur. Helt etter min smak! Forhåpentligvis din også.

Ukemeny for uke 45

 

Ukens gjærbakst – Grove pizzasnurrer med kjøttsaus

Disse pizzasnurrene ligger høyt oppe på popularitetsskalaen til både små og store. De kan serveres helt nystekte, de kan fryses for så å tines til en kjapp middag eller de kan halvtines før den puttes i matboksen til poden.Pizzasnurrene er også fine å ha med som nistemat når det trengs litt ekstra oppmuntring.

Ukemeny for uke 45

En riktig så god uke til deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon