Ukemeny for uke 22

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 22

Endelig kom varmen til store deler av landet! Å! Som jeg har ventet på en aldri så liten flik av sommeren! Og med varmen kommer salatene og grillmaten på bordet også! Nå er det så mye deilig å glede seg til! Jeg har et stort håp om at de norske bøndene får den hjelpen de trenger sånn at vi kan nyte godt av alt det gode de dyrker nå de kommende månedene.

Det blir en fargerik og smakfull meny for uken som kommer! Jeg håper du finner mye som frister. Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 31. mai – PASTASALAT MED TOMATER OG BASILIKUM

Blir du like glad som meg av å se bildene av denne herlige pastasalaten?

Pastasalater går bestandig rett hjem hos oss! Alle nærmest kaster seg over pastasalaten når den kommer på bordet, og skulle de blir igjen rester, er de kjempefine å spise etter en treningsøkt på kvelden eller til lunsj neste dag!

 

Tirsdag 1. juni – DEILIGE DANSKE SMØRBRØD

Nypotetene skinner i butikken og er supre å bruke på disse smørbrødene. Og fiskekaker på godt brød, er en klassiker for evigheten! Lag dem selv – du finner oppskriften inne i blogginnlegget – eller kjøp ferdige i butikken.

 

Onsdag 2. juni – KYLINGSALAT MED FETA OG OLIVEN

Har kyllingfiletene du steker en tendens til å bli tørre og kjedelige i smaken? Det er ikke mange minuttene som skiller en saftig kyllingfilet fra en tørr, men det er ganske så stor forskjell i smaken. Fordi det er viktig å gjennomsteke kyllingfileten, er det lett å la den få et ekstra femminutt, bare for å være helt sikker. Gjør du som meg, får du både gjennomstekt og saftig filet!

 

Torsdag 3. juni – KJØTTBOLLER OG SPAGETTI I SKJØNN FORENING

Kjøttboller og spagetti er bestandig en stor vinner i heimen!

 

Fredag 4. juni – SIKKELIG SAFTIG VEGETARBURGER

Disse burgerne ble skikkelig saftige og gode! Masse gode smaker, passe chunky biter og de holder fint i fasongen. Jeg har like godt laget en stor oppskrift, for de er så fine å fryse ned.

 

Lørdag 5. juni – SOYAMARINERT LAKS MED RIS, MANGO OG PEANØTTER

Når du har lyst til å komme i ekstra godt humør, er det bare å lage dette til middag til seg selv! Det mener nå iallfall jeg! Ha ha ha!  Det er så gode smaker, fantastiske farger og så er det herlig enkelt å lage! Det er en vinnerkombinasjon!

 

Søndag 6. juni – BACONSURRET KYLLING FYLT MED MOZZARELLA

Kombinasjonen kylling og bacon er både velkjent og velbrukt. Og det med god grunn! Den er jo rett og slett skikkelig god. Her lasser jeg i tillegg på med mozzarella, så da måtte det jo bli en slager.

 

Ukens kake – JORDBÆR- OG BRINGEBÆRKAKE

Klar for en deilig kake? Da kan du rett og slett lage denne! Den ser ut som en pai, men det er faktisk en kakebunn jeg lager og trykker ut i paiforma, så den går enda mye fortere å lage enn en paideig. Den får en litt karamellaktig smak. Veldig god.

 

Ukens gjærbakst – GRISSINI

Elsker disse lange, sprø brødpinnene!

 

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon