Er du glad i fisk, kommer du til å elske disse fiskespydene. De er superkjappe å lage og rett og slett veldig gode. Jeg er særdeles svak for grllspyd i alle mulige varianter, nettopp fordi de er så kjappe både å lage og å grille. Og med kort grilltid, passer det også bra å lage på travle hverdager.

Her bruker jeg laks og torsk, men du kan bruke hvilke som helst fiskeslag t il disse spydene. Og du kan bruke de krydderurtene du har tilgjengelig. Både dill og oregano passer også veldig godt til disse fiskespydene.

Saftige grillspyd med laks og torsk

Dette trenger du for å lage grillspyd med laks og torsk til 4 personer
300 g laksefilet uten skinn og bein
300 g torskefilet uten skinn og bein
2-3 greiner persille
4-5 greiner timian
1 ts salt
godt med nykvernet pepper
3 ss olivenolje

Del fiskefiletene i terninger på 3 x 3 cm. Hakk opp krydderurtene og bland dem sammen med salt, pepper og olivenoljen. Fordel dette godt rundt fisketerningene.

Bruker du grillspyd av tre, må du legge den i bløt en stund før du trær på fiskebitene.

Grill fiskespydene over forholdsvis sterk varme i ca. 5 minutter.

Saftige grillspyd med laks og torsk

Server fiskespydene med denne supergode potet- og aspargessalaten.

Saftige grillspyd med laks og torsk

God grillings!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *