Grillpølser med tzatziki

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Grillpølser med tzatziki

La oss feire det gode været med pølse i brød!

Jeg tilhører den delen av befolkningen som er svak for en god grillpølse eller to. Og jeg vet at jeg absolutt ikke er alene! Om du nå velger å ha grillpølsene som ventemat mens resten blir ferdig på grillen eller om du lar pølsene spille hovedrollen, ja, det får du selv avgjøre. Her lar jeg pølsene føre an.

For å freshe opp pølsemåltidet litt, og for å gi det en ekstra smak, lager jeg veldig gjerne en dressing eller dipp som jeg serverer til. Klikker du her, kommer du til oppskriften på en kjempegod aubergin- og yoghurtsaus som er veldig god på grillet pølse. Her har jeg lagd tzatziki og skjært opp litt tomat og salat. Skikkelig digg!

Grillpølser med tzatziki

Hvor mange pølser og brød du trenger, vet du best selv, så det kommer jeg ikke med noen ingredientsliste for. Tzatzikien, derimot, får du oppskriften på her og nå:

Tzatziki til 4 personer
1 agurk
½ ts salt
2 dl gresk yoghurt
1 fedd hvitløk

Riv agurken på den groveste siden på rivjernet ditt på en stor tallerken og dryss over saltet. La det ligge slik i 10-15 minutter til mesteparten av vannet i agurken har kommet ut. Press så ut vannet før du har agurken i en bolle sammen med yoghurten. Riv hvitløkfeddet på den fine siden av rivjernet og bland inn. Smak til og kjenn om du må tilsette mer salt.

Grill pølsene til de er gyllenbrune og skikkelig varme. Varm opp pølsebrødene og finn fram den beste sennepen du har. Til grillpølser bruker jeg French’s Classical Yellow. Love it!

Grillpølser med tzatziki

Lykkelig lite måltid!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon