Vårens festkaker for deg som ikke er konditor!
Festdagene står virkelig på rad og rekke foran oss nå, og med festdagene kommer festkakene! Herlige, lekre, saftige og smakfulle kaker som kan pryde kakebordet og behage gjestenes ganer.
Her er et knippe kaker du kan lage og servere på hvilken som helst fest. Og det beste av alt; du trenger absolutt ikke å være en konditor for å bake disse kakene!
Med en palvova på bordet, er du sikret suksess! Du kan gjerne lage bunnen en dag eller to i forveien – likeså med vaniljekremen, men ikke ha den på kaken før like før servering.
Bakt ostekake – New York-style
En garantert kakefavoritt!
Mørk og melfri sjokoladekake med marengslokk
Får du som meg, vann i munn, bare ved tanken på en mørk sjokoladekake? Hva tror du så om å plassere et marengslokk på toppen av den mørke kaka? Jeg kan avsløre med en gang at det er skikkelig godt!
Den har blitt kåret til Norges nasjonalkake og blir av mange bare kalt Verdens beste! Kvæfjordkaken har en stor tendens til å forsvinne fra kakebordet riktig så raskt!
Jeg simpelthen elsker denne jordbæriskaken! Den ser superfresh ut og smaker aldeles smashing! Du må ha søt, kondensert melk for å lage den. Det får du i velutstyrte dagligvarebutikker og innvandrerbutikker.
Jeg har lagd denne til flere konfirmasjoner med stor suksess!
Dette er en skikkelig festkake med massevis av sjokoladekrem i både fyllet og glasuren! Herlig!
Sjokoladedyppet browniekonfekt!
Små, søte og skikkelig lekre! Og enkle å lage!
Oppskriften på en skikkelig høy og saftig bløtkake er kjekk å ha i repertoaret sitt! Bruker du oppskriften på dette sukkerbrødet, kan jeg garantere at det blir kjempehøyt og luftig – uten grop i midten!
Gode festdager til deg!