Festdagene står virkelig på rad og rekke foran oss nå, og med festdagene kommer festkakene! Herlige, lekre, saftige og smakfulle kaker som kan pryde kakebordet og behage gjestenes ganer.

Her er et knippe kaker du kan lage og servere på hvilken som helst fest. Og det beste av alt; du trenger absolutt ikke å være en konditor for å bake disse kakene!

Vårens festkaker for deg som ikke er konditor!

 

Deilig pavlova

Med en palvova på bordet, er du sikret suksess! Du kan gjerne lage bunnen en dag eller to i forveien – likeså med vaniljekremen, men ikke ha den på kaken før like før servering.

Vårens festkaker for deg som ikke er konditor!

 

Bakt ostekake – New York-style

En garantert kakefavoritt!

Vårens festkaker for deg som ikke er konditor!

 

Mørk og melfri sjokoladekake med marengslokk

Får du som meg, vann i munn, bare ved tanken på en mørk sjokoladekake? Hva tror du så om å plassere et marengslokk på toppen av den mørke kaka? Jeg kan avsløre med en gang at det er skikkelig godt!

Vårens festkaker for deg som ikke er konditor!

 

Verdens beste Kvæfjordkake

Den har blitt kåret til Norges nasjonalkake og blir av mange bare kalt Verdens beste! Kvæfjordkaken har en stor tendens til å forsvinne fra kakebordet riktig så raskt!

Vårens festkaker for deg som ikke er konditor!

 

Jordbæriskake

Jeg simpelthen elsker denne jordbæriskaken! Den ser superfresh ut og smaker aldeles smashing! Du må ha søt, kondensert melk for å lage den. Det får du i velutstyrte dagligvarebutikker og innvandrerbutikker.

Jeg har lagd denne til flere konfirmasjoner med stor suksess!

Vårens festkaker for deg som ikke er konditor!

 

Festsjokoladekake!

Dette er en skikkelig festkake med massevis av sjokoladekrem i både fyllet og glasuren! Herlig!

Vårens festkaker for deg som ikke er konditor!

 

Sjokoladedyppet browniekonfekt!

Små, søte og skikkelig lekre! Og enkle å lage!

Vårens festkaker for deg som ikke er konditor!

 

Bløtkake

Oppskriften på en skikkelig høy og saftig  bløtkake er kjekk å ha i repertoaret sitt! Bruker du oppskriften på dette sukkerbrødet, kan jeg garantere at det blir kjempehøyt og luftig – uten grop i midten!

Vårens festkaker for deg som ikke er konditor!

Gode festdager til deg!

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *