Snasen helgemat
Her kommer et forslag til en treretters meny som passer godt å servere når du har lyst på en skikkelig festaften!
I forretten bruker jeg klippfisk. Den jeg bruker skal vannes ut i 1-2 dager. Nå får du også kjøpt klippfisk som allerede er vannet ut. Det er jo kjekt. Du kan også bruke lettsaltet torsk istedenfor.
God helg!
Kjempegod klippfisk med tomatsalat til forrett
Dette er en skikkelig god forrett med massevis av gode smaker sammen. Har du ikke klippfisk tilgjengelig, bruker du lettsaltet torsk istedenfor.
Lammecarré med ratatouille til hovedrett
Her snakker vi skikkelig luksusmat! Carreen er et eksklusivt stykke kjøtt, og må behandles deretter. Det smaker definitivt best når det får lov til å ha en rød kjerne etter steking.
Sjokoladekake med sjokoladekremglasur til dessert
Er det fest så er det fest. Denne sjokoladekaken er bestandig en suksess å servere og jeg vet at veldig mange av dere som leser bloggen min har laget denne mange, mange ganger.
God helg!