10 billige og lettvinte studentmiddager

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

10 billige og lettvinte studentmiddager

Her får du oppskriften på 10 billige og lettvinte studentmiddager! Du trenger definitivt ikke å være student for å elske disse oppskriftene, for de smaker godt for oss alle.

Én av de store middagsfavorittene mine da jeg var student, var kokt spagetti med chili, hvitløk og massevis av revet ost. Billig, kjapt og enkelt!

Jeg antar at mange studenter tenker likt nå også: mye mat til lav pris. Og så er det jo kjekt om det både gjør godt og smaker skikkelig godt også. Her kommer noen forslag fra meg!

Husk at alle oppskriftene her er beregnet til 4 personer, så skal du lage middag bare til deg, må du redusere alle målene.

Tips gjerne en student du kjenner om disse oppskriftene!

Tacosuppe uten kjøtt

Å kutte ned på kjøttet, er en enkel måte å spare penger på. Hermetiske bønner er en veldig bra erstatter i så måte. Det er én av de ingrediensene som er billig og bra!

Ingredienslisten er ganske lang, så om du bare lager til én kan du bare bruke én type bønner også. Så får du brukt opp hele den pakken.

FINN HELE OPPSKRIFTEN HER!

Superenkel fiskeburger

Superenkel fiskeburger med søtpotetfries har i mange år vært en stor gjenganger hjemme hos oss. Og jeg vet at de lager det nå når de har flyttet hjemmefra også. Enkelt forklart er det jo en stekt laksefilet plassert i et burgerbrød sammen med en kjapp rømmedressing og litt salat. Superenkelt med andre ord!

FINN HELE OPPSKRIFTEN HER!

Omelett med pasta og ost

Å kunne å lage omelett er nærmest et MUST når man er student. For har du noen egg på lager, har du bestandig en god middag bare noen minutter unna. Det er supert å bruke opp rester i en omelett, så bruk denne oppskriften som en guide og ikke som en fasit.

FINN HELE OPPSKRIFTEN HER! 

Kyllinggryte med spinat og kokosmelk

Dette er en skikkelig god kyllinggryte med spinat og kokosmelk! Den er lettvint å lage og du kan enkelt halvere eller doble oppskriften.

PS! Jeg bruker min egen chilipesto i denne retten, men om du ikke har det, kan du tilsette litt opphakket chili eller chilipulver istedenfor.

FINN HELE OPPSKRIFTEN HER!

Studentlasagne

Du trenger altså ikke å være student for å lage denne lasagnen, men da jeg hørte meg rundt for å finne ut hva dagens studenter liker å spise, ble lasagne skrevet opp. Det er lett å lage en stor porsjon som kan fryses ned. Og porsjonspakkene er fine både varme opp igjen på hybelen og å ta med på skolen og så varme opp i en micro. Er den pakket i porsjonspakker, funker det fint å ta den opp fra fryseren på morgenen og legge rett i matboksen. Genialt, ikke sant?

FINN HELE OPPSKRIFTEN HER!

Tomat- og grønnsakssuppe med pastaskruer

Oh la la, dette er en skikkelig god tomat- og grønnsakssuppe med pastaskruer! 

Denne suppen vet jeg er elsket av veldig mange av dere! Og, det som er ekstra koselig å få tilbakemeldinger om, er at både små unger er glad i den og at ungdommer som flytter hjemmefra tar med seg oppskriften og lager suppen når de blir studenter.

FINN HELE OPPSKRIFTEN HER!

Nudler og herlig krydret kjøttdeig

“Å! Dette var skikkelig godt!” sa familiens to unge og håpefulle i kor mens de gaflet i seg nudler og kjøttdeig i et sånt tempo at mor måtte skynde seg å ta til seg en porsjon for å være sikker på å få mat i det hele tatt! Ha ha ha!

FINN HELE OPPSKRIFTEN HER!

One pot gryte med Vossakorv

Skal du bare lage denne til deg selv, er det bare å dele oppskriften på 4. Sjekk disken med nedsatte datovarer for å se om det ligger noen pølser der. Det trenger ikke å være Vossakorv, som det står i oppskriften.

Og bruker du ikke hele boksen med hermetiske tomater, er de supre å bruke til både tomat- og grønnsakssuppen og studentlasagnen litt lenger opp..

FINN HELE OPPSKRIFTEN HER!

Bakt søtpotet med ost og bønner

Bakt søtpotet med ost og bønner er perfekt snacksemat eller lettvint middag! Det er superenkelt å lage og jeg digger smakene! Jeg er en stor søtpotetelsker, så jeg velger meg gjerne dette til middag. Da lager jeg med glede en grønnsalat og serverer til.

FINN HELE OPPSKRIFTEN HER!

Laks i pitabrød

FINN HELE OPPSKRIFTEN HER!

Her har du fått tips om 10 billige og lettvinte studentmiddager, så da er det bare én ting å si: GOD MIDDAG TIL DEG!

6 kommentarer til “10 billige og lettvinte studentmiddager”

    • Å beklager. Jeg så i går at innleggene kom flere ganger, men jeg skjønte jo ikke helt hvorfor (he he he) Heldigvis finnes det tenåringer i hus som kan hjelpe oldismor 🙂 Det er skrudd av nå!!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon