10 billige og lettvinte studentmiddager

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

10 billige og lettvinte studentmiddager

Du trenger definitivt ikke å være student for å elske disse 10 billige og lettvinte studentmiddagene! De smaker godt for oss alle.

Én av de store middagsfavorittene mine da jeg var student, var kokt spagetti med chili, hvitløk og massevis av revet ost. Billig, kjapt og enkelt!

Jeg antar at mange studenter tenker likt nå også: mye mat til lav pris. Og så er det jo kjekt om det smaker skikkelig godt også. Her kommer noen forslag fra meg!

Husk at alle oppskriftene her er beregnet til 4 personer, så skal du lage middag bare til deg, må du redusere alle målene.

Om du selv ikke er student, så send gjerne linken til én student du kjenner.

Lettvint og rask grønnsakssuppe

Det er kjekt for et studenthode å få i seg bra med grønnsaker! Det gjør det mer opplagt til både å sitte i forelesningssalen og på lesesalen!

Nå er de norske rotgrønnsakene i sesong, så her får du både mye mat og smak for pengene!

En kjempegod og lettvint grønnsakssuppe!

Pasta arrabbiata

Dette er et godt eksempel på at god middag kan være både kjapp, enkel og billig å lage! Du trenger ikke å bruke ferske krydderurter i, som jeg gjør her.

Pasta arrabbiata kan lett bli en favoritt!

Hjemmelaget tomatsuppe med grønnsaker og pasta

Bestandig en vinner med tomatsuppe, og den hjemmelagde er SÅ mye bedre enn posevarianten. Har du noen grønnsaker liggende i kjøleskapet som begynner å bli litt slappe, er de kjekke å bruke i denne suppen!

Håper du kommer til å like denne hjemmelagde tomatsuppen med grønnsaker og pasta!

Pølser og potetstappe

Nå er det massevis av ulike pølser å velge mellom i vanlige dagligvarebutikker. Ofte har de en eller to typer på salg også, og da kan det jo være lurt å plukke med seg en pakke av det.

Hjemmelaget potetstappe er veldig enkelt å lage og det smaker tusen ganger bedre enn den tørkede du kjøper på pose.

God middag med pølser og hjemmelaget potetstappe!

Fiskekaker med lettvint potetgrateng

Grateng bruker å være populært å servere! Her er det ferdigkjøpte fiskekaker som slår følge med søtpotet og vanlig potet og tomater. Har du noen tørre osteskorper liggende i kjøleskapet, er de eminente å bruke opp her!

Håper det smaker med fiskekaker og lettvint potetgrateng

Tacosuppe uten kjøtt

Å kutte ned på kjøttet, er en enkel måte å spare penger på. Hermetiske bønner er en veldig bra erstatter i så måte. Det er én av de ingrediensene som er billig og bra!

Ingredienslisten er ganske lang, så om du bare lager til én kan du bare bruke én type bønner også. Så får du brukt opp hele den pakken.

Du trenger definitivt ikke å være student for å kose deg med tacosuppe uten kjøtt!

Lettvint og veldig god fiskesuppe

Fisk kan lett få matbudsjettet til å gå kraftig opp, men i denne suppen kan du veldig godt bruke frossen fisk, som bruker å være billigere å kjøpe inn. Du kan også bruke seifilet istedenfor torsk, noe som får prisen ned.

Denne lettvinte fiskesuppen er god for både studenter og oss som er i vanlig arbeid å spise!

Omelett med pasta og ost

Å kunne å lage omelett er nærmest et MUST når man er student. For har du noen egg på lager, har du bestandig en god middag bare noen minutter unna. Det er supert å bruke opp rester i en omelett, så bruk denne oppskriften som en guide og ikke som en fasit.

Klikk deg inn her for å se hele oppskriften på omelett med pasta og ost.

Croque Madame

Det er mulig noen tenker at dette ikke er en skikkelig middag, men jeg spiser iallfall mye heller dette til middag enn de aller fleste ferdigpizzaer som ligger i frysedisken. Ikke tar det lengre tid å lage heller!

Du finner oppskriften på din franske favoritt – Croque Madame her!

Pizza på noen få minutter

Apropos pizza! Denne bruker du ikke mange minuttene på å lage!

God middag!

6 kommentarer til “10 billige og lettvinte studentmiddager”

    • Å beklager. Jeg så i går at innleggene kom flere ganger, men jeg skjønte jo ikke helt hvorfor (he he he) Heldigvis finnes det tenåringer i hus som kan hjelpe oldismor 🙂 Det er skrudd av nå!!!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon