Nudler og herlig krydret kjøttdeig

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 25 minutter

Porsjoner: 4

Nudler og herlig krydret kjøttdeig

“Å! Dette var skikkelig godt!” sa familiens to unge og håpefulle i kor mens de gaflet i seg nudler og kjøttdeig i et sånt tempo at mor måtte skynde seg å ta til seg en porsjon for å være sikker på å få mat i det hele tatt! Ha ha ha!

Nudler og herlig krydret kjøttdeig kan fort bli en klassiker for mange! Jeg elsker iallfall hverdagsmiddager som er kjappe å lage og som smaker så godt at maten faktisk går ned på høykant!

LES MER! Sjekk ut denne KYLLIING- OG GRØNNSAKSSUPPEN MED NUDLER

Her bruker jeg vanlig kjøttdeig, men du kan også bruke karbonadedeig eller svinekjøttdeig, om du heller vil det.

Ingredienser

300 g eggnudler
400 g kjøttdeig
4 ss olivenolje
1 rødløk
4 fedd hvitløk
chili
1 tomat(er)
2 ss søt soyasaus type ketjap manis
4 ss soyasaus
ts salt
3 vårløk
potte koriander

Slik lager du nudler og herlig krydret kjøttdeig

Ha nudlene i en bolle og hell over nok kokende vann til at det dekker. La dem ligge i ca. 4 minutter før du hvelver dem over i et dørslag og heller over nok kaldt vann til å stoppe kokeprosessen.

Ha kjøttdeigen i en stekepanne sammen med olivenoljen og brun det på høy varme. Finhakk rødløken, hvitløken og chilien og ha i stekepannen. Skru samtidig ned varmen litt. La det surre i noen minutter.

Del tomaten i småbiter og ha i. Så har du i de to soyasausene – om du ikke har søt soyasaus, kan du bruke en ekstra spiseskje med vanlig soyasaus + 1 ss honning – og rører det inn. Smak til for å kjenne om du må ha i litt salt.

Del vårløken i ringer og rør inn før du har i nudlene og blander alt godt sammen.

Ta en siste smak for å kjenne om du evt. må krydre litt mer.

Hakk opp korianderen og bland inn til slutt.

God middag!

4 kommentarer til “Nudler og herlig krydret kjøttdeig”

  1. Liker oppskriftene dine veldig godt .Ikke for vanskelig og med krydder vi vanligvis bruker.Og kjempe bra at du har ditt eget krydder Skal prøve di ut

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon