Stines spagetti med tomatpesto

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 20 minutter

Porsjoner: 4

Stines spagetti med tomatpesto

Med Fru Timians Tomatpesto for hånd, i tillegg til spagetti og kjøttdeig, er du aldri mer enn 20 minutter unna en familiefavoritt! Dette er en super hverdagsmiddag når du har lyst på noe godt og ikke har mye tid til å lag middagen.

For å lage kjøttsausen bruker jeg Fru Timians Tomatpesto! Den gir en super smak til kjøttsausen!

Fru Timians pestoer

Alle pestoene mine kommer i tørr form, som gjør at du kan lage akkurat så mye som du trenger der og da. På den måten slipper du at det blir stående flere halvfulle glass med pesto i kjøleskapet. Glass som du kanskje ender opp med å kaste til slutt. Med mine blandinger kan du veldig enkelt og greit røre sammen akkurat så lite eller mye som du vil ha. Helt genialt, spør du meg 😉

LES MER! Her finner du FRU TIMIANS TOMATPESTO i nettbutikken!

Dette er Stine, som jobber hos meg, sin oppskrift, og hun garanterer at denne middagen også slår skikkelig an hos småunger. Så vi kaller den frimodig en familiefavoritt av en hverdagsmiddag!

LES MER! Bruk TOMATPESTOEN som fyll i disse gode PIZZABOLLENE!

Du må gjerne tilsette både litt sjampinjong og revet gulrot i denne oppskriften også, dersom du har det liggende i kjøleskapet.

Ingredienser

Kjøttsausen
1 løk
2 fedd hvitløk
6 ss fru timians olivenolje
0.5 boks fru timians tomatpesto
1 dl kokende vann

Spagettien
4 l vann
3 ts salt
400 g spagetti

Til severing
revet parmesan

Slik gjør du

Start med å koke spagettien i godt saltet vann, etter anvisning på pakken. Når spagettien er ferdig kokt, holder du av 0,5 dl av kokevannet før du hvelver spagettien over i et dørslag og lar den renne av.

Finhakk løken og hvitløken og ha det i en stekepanne sammen med 1 ss av olivenoljen. La det frese på middels varme i noen minutter til både løken og hvitløken har blitt myk og blank.

Øk varmen noe, ha i kjøttdeigen og brun den.

Rør sammen Fru Timians tomatpesto og det kokende vannet i en liten skål. La det svelle i 30 sekunder før du rører inn resten av olivenoljen.

Hell det over i stekepannen og rør det godt sammen. Tilsett litt av kokevannet du satte til side, og rør det inn.

Da er det klart for en god hverdagsmiddag!

Riv parmesanen over ved servering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Utvikling og Hosting av Sircon