Ti på topp middager i 2020

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ti på topp middager i 2020

Det er klart for den årlige oppsummeringen av hvilke oppskrifter som har vært de mest populære her på bloggen! Jeg synes det er kjempespennende å se selv også. Jeg har jo forholdsvis god oversikt over hva som blir mest lest til enhver tid, men jeg følger ikke med på det hele tiden, så noen overraskelser får jeg meg også.

Årets mest leste middagsoppskrift har vært på toppen i mange år. Nummer to er imidlertid en skikkelig nykommer. Oppskriften har ligget på bloggen i mindre enn to uker (!), så her snakker vi heftig trafikk i noen hektiske dager!

Målet mitt for 2021 er å greie å få enda en fiskemiddag opp på ti på topp-listen, og én vegetarmiddag. Men til syvende og sist er det jo ikke opp til meg, for det er jo dere som bestemmer hva dere vil klikke dere inn og lese om.

Takk for følget i 2020! Ønsker deg velkommen til å følge meg videre også i 2021!

 

Den mest leste middagsoppskriften på bloggen i 2020 er:

# 1 – ARVEKYLLINGEN

Ja, den troner fremdeles på førsteplass blant middagsoppskriftene her på bloggen! Arvekyllingen er familiefavoritten hos så mange, og det synes jeg er utrolig hyggelig. Jeg bruker å tilsette en del mer krydder i den når jeg lager den her hjemme, sånn at det blir litt mer punch i smaken, men det kan du gjøre akkurat som du vil med.

God – og forhåpentligvis populær – blir den samme hva!

 

# 2 – LANGTIDSSTEKT RIBBE MED GARANTERT SPRØ SVOR

Dette er nesten helt utrolig, for denne oppskriften la jeg ut på bloggen uken før jul, og allerede har den kommet seg opp på andreplass på listen! Det sier litt om hvor stor trafikk det var her på bloggen dagene før jul – og nå i jula!

Jeg håper alle dere som brukte oppskriften til julemiddagen ble like fornøyde med resultatet som jeg ble!

 

# 3 – TANTE TORHILDS KYLLINGFORM

Nesten hver gang jeg kommer hjem på besøk til mamma, får jeg til stor glede servert denne middagen! Hun har fått oppskriften av sin søster, derav navnet: Tante Torhilds kyllingform!

 

# 4 – PØLSEGRYTE I ÉN KASSEROLLE – ONE POT

Jeg elsker lettvinte middager som dette – og det VET jeg at dere gjør også! Jeg lover at det i 2021 skal komme flere gode, og lettvinte, one pot-middager her på bloggen!

 

# 5 – HJEMMELAGD LASAGNE

Vil jeg være helt i huset, er det bare å lage en STOR langpanne med lasagne! Ettersom vi også har en vegetarianer i hus, bruker jeg bestandig å lage denne VEGETARLASAGNEN samtidig som jeg lager denne med kjøtt.

 

# 6 – ARVEKYLLINGEN MED EN VRI

Er du glad i Arvekyllingen, og vil gjerne ha en litt annen variant av den? Da må du teste ut denne!

 

# 7 – STEKT KVEITE MED SMØRSAUS

Her snakker vi skikkelig luksusmat! Dette er norske råvarer av ypperste kvalitet!

 

# 8 – BACONSURRET KYLLING FYLT MED MOZZARELLA

Det kan jo ikke bli feil når man kobler sammen kylling, mozzarella og bacon! Yummy!

 

# 9 – LANGPANNEKAKE MED BACON

En god, gammel klassiker her med langpannekake og bacon!

 

# 10 – HJEMMELAGET PIZZADEIG

Mange av oss spiser pizza én gang i uken, og da er det jo kjekt å ha en god oppskrift på pizzadeig å bruke. I dette blogginnlegget får du tips både til hvordan du lager pizzadeigen med vanlig gjær og hvordan du lager den med surdeig. Så denne oppskriften er det bare å lagre!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon