Deilig mat til vinterferien

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Deilig mat til vinterferien

De to neste ukene er det mange av dere som har vinterferie én eller flere dager, og det betyr gjerne også at man har litt andre matplaner. Jeg har derfor samlet sammen noen oppskrifter som jeg tenker passer ekstra godt å lage disse dagene. Håper du lar deg friste!

 

PINNEBRØD!

Skal du ut på skitur eller har planer om å sitte ved hytteveggen, er grilling av pølser et must! Og da er det også kjekt med gode pinnebrød. Du kan lage dem helt enkle i smaken, som jeg har gjort her, eller du kan tilsette tørkede urter eller andre smaker. Godt blir det!

 

UT PÅ TUR-MUFFINS MED SQUASH OG OST!

Du trenger altså ikke å ta skiene fatt ut på tur for å kunne lage disse muffinsene, men de er veldig gode å ta opp av sekken når man er ute på tur. Eller å lage til en god lunsj eller kveldsmat.

 

FISKEPOSER TIL BÅLET!

Lag posene ferdig før dere går ut på tur, så er det bare å legge dem på bålet og glede seg til herlig mat!

 

SKINKESTEK MED KJEMPEGODE GRØNNSAKER!

I kategorien DEILIG SØNDAGSMIDDAG står denne middagen høyt i kurs! Grønnsakene blir utrolig gode når de får lov til å steke sammen med skinkesteken så lenge. Jeg sier bare: gled deg!

 

KNALLGODE COOKIES MED GROVT MEL OG SOLSIKKEKJERNER!

Sist jeg lagde disse cookisene forsvant hele porsjonen så fort at jeg nesten måtte spørre meg selv om jeg faktisk hadde bakt. Det kunne jo være at jeg rett og slett hadde drømt!

 

SJOKOLADEKAKE I LANGPANNE!

En herlig saftig og lettvint sjokoladekake som du lager i langpannen.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon