Ukemeny for uke 51

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 51

Nå går det rett og slett utrolig fort frem mot juledagene. Her gjelder det å holde seg fast i svingene og bli med etter beste evne. Avslutninger og festligheter står i kø sammen med riktig så travle dager på jobben.

Har du fått alle julegavene i boks ennå? Jeg har tatt et skikkelig raid nå i dag. Herlig!

Middag må både jeg og resten av familien ha selv om dagene er hektiske. En god middag gir også god energi. Jeg håper derfor at du finner deg noen middager i denne ukens forslag, som du har lyst til å prøve. Her er det smaker som skal passe for både små og store.

Ønsker deg en riktig så god uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 51

 

Mandag 14. desember – Smakfull grønnsaksgryte

Det spiller ingen stor rolle om du bruker akkurat de samme ingrediensene som jeg brukte her. Ta det du har i kjøleskapet eller det som frister mest i butikken! Jeg robbet kjøleskapet mitt for det som var der.

Ukemeny for uke 51

 

Tirsdag 15. desember – Herlig kylling- og spinatsuppe

Kjenner du behov for å slurpe i deg en stor bolle med deilig lysegrønn suppe? Nå har du muligheten! Spinatsuppe er både enkelt og godt! Denne utgaven får følge av kylling til spinaten.

Ukemeny for uke 51

 

Onsdag 16. desember – Ost- og skinkegrateng

Jeg er veldig svak for all mat som kan lages ferdig i stekeovnen! Da tar jeg oppvasken mens maten lages ferdig i ovnen og når klokka ringer, er middagen klar til servering! Deilig!

Ukemeny for uke 51

 

Torsdag 17. desember – Saftig torsk i spekeskinke

Kombinasjonen torsk og bacon er i mitt hode bestandig vellykket! Det hvite, flakete fiskeskjøttet sammen med gyllenbrunt og sprøstekt bacon får meg til å spise akkurat litt mer enn jeg hadde tenkt. Bestandig!

Ukemeny for uke 51

 

Fredag 18. desember – Pølsepizza

Dette er virkelig én av de store barndomsfavorittene mine. Dette var sånn vi lagde pizzaen i Trøndelag på begynnelsen av 80-tallet, eller kanskje det var slutten av 70-årene. Og jeg drikker fremdeles iskald melk til!

Ukemeny for uke 51

 

Lørdag 19. desember – Pai med brie og asparges

Er du glad i pai? Det er jeg. Jeg simpelthen elsker pai! En god paibunn kan i grunn fylles med alt mulig. Her er det asparges og brie som får plass.

Ukemeny for uke 51

 

Søndag 20. desember – Innbakt laks

Det blir straks litt ekstra feststemning over laksefiletene når de blir pakket pent inn i butterdeig sammen med andre gode smaker. Her kjører jeg på med litt asiatiske smaker, østerssaus, chilipaste og fiskesaus.

Ukemeny for uke 51

 

Ukens julegodterier – Lag julegodterier sammen med barna!

Ta med ungene og lag superenkelt og kjempegodt julegodteri! Det blir garantert suksess med disse søte og gode kjærlighetene på pinne!

Ukemeny for uke 51

 

Ukens gjærbakst – Julekake med rosiner

Å, det var skikkelig godt! var den enkle konklusjonen fra husets 12-åring da en tykk skive julekake kjapt forsvant fra skjærefjøla mens mor foreviget resten. Og mer enn det er det egentlig ikke nødvendig å si. Søt og luftig julekake med massevis av saftige rosiner er jo nettopp det – skikkelig godt.

Ukemeny for uke 51

En riktig god uke til deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon