Pølsa og tjuven

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Pølsa og tjuven

Det føles litt spesielt å komme traskende inn hovedinngangen til The Thief, på Tjuvholmen, med to kasser fulle av pølser! Men det var nettopp det vi gjorde, da jeg ble med Kjell Ringstad innover med nyproduserte pølser her om dagen.

Kjøkkensjef Johan Laursen ønsket seg en ny pølsevariant for å servere i restauranten, så da var det bare å finne frem kjøttkvernen og prøve ut noen varianter. Ikke jeg, altså, men Kjell Ringstad. Jeg var bare med på lasset 🙂

Jeg vet at Brødr. Ringstad synes det er veldig spennende å samarbeide med flinke kjøkkensjefer på denne måten og de har hatt et samarbeid med The Thief nesten helt fra oppstarten. Finne på nye, spennende ting sammen, gjøre hverandre enda bedre.

Brødr. Ringstad er en lokal kjøttforedlingsbedrift her i Rakkestad, som jeg har hatt et tett og godt samarbeid med i mange år.

Pølsa og tjuven

For Johan er det viktig å ha en samarbeidspartner som er fleksibel, som tørr å prøve nye ting og som kan levere de varene som trengs når de trengs. Han sier at det innimellom skjer uventede ting som gjør at bestillinger må endres i siste liten. Og da gjelder det å ha en samarbeidspartner som man kan stole på.

Pølsa og tjuven

Jeg tar bilder til Snapchat. 

Pølsene er prøvesmakt og bedømt. Med litt mer karve i, er oppskriften i boks!

Pølsa og tjuven

Johan liker å servere en historie til maten som blir servert til gjestene. Akkurat her snakker vi om hvordan Johan bestandig stoler på kvaliteten på kjøttet som blir levert. Han vet at Brødr. Ringstad bestandig sorterer alt kjøttet som kommer inn, slik at kvaliteten opprettholdes.

Pølsa og tjuven Pølsa og tjuven

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Brødr. Ringstad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon