Victoria Beckhams brownies

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Victoria Beckhams brownies

Åh, nå skulle jeg veldig gjerne ha skrevet at jeg har fått denne oppskriften fra Victoria Beckham selv, men det kan jeg dessverre ikke! Jeg så imidlertid at hun for litt siden la ut et bilde på Instagram av et fat med brownies til en skoleavslutning, med hashtagene #mummyduties og #triedmybest. Og etter litt søking, fant jeg denne oppskriften, som hun har delt med kjendismagasinet People.com.

Før jeg kommer med oppskriften, må jeg bare si at jeg digger Victoria Beckham. Hun lager dritkule klær, er skikkelig hardtarbeidende forretningskvinne, er en stolt firebarnsmor og, følger du henne på sosiale medier, kan du se at hun har en morsom humor. Skulle jeg noen gang bli klar for å bruke kr 15.000-20.000 på en kjole, skal én av hennes velges. Jeg drømmer fremdeles om de jeg prøvde da jeg var i London sist.

Denne brownievarianten er særdeles mye billigere å lage! Den er dessuten skikkelig saftig og passe seig i konsistensen.

brownie

Oppskrift på Victoria Beckhams brownies
passer i en ildfast form på ca. 30 x 20 cm

225 g smør
400 g sukker
225 g hvetemel
60 g kakaopulver
1 ts vaniljesukker
½ ts bakepulver
½ ts salt
4 store egg

Kle den ildfaste formen med bakepapir og sett stekeovnen på 190 grader, over- og undervarme.

Smelt smøret.

Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og rør dem sammen. Det kan være lurt å ta kakaoen gjennom en sil, for kakaopulver har en tendens til å være ganske klumpete.

Pisk eggene lett sammen før du har i både dem og det smeltede smøret. Bland hele røren sammen og hell den over i formen.

Stekes på nest nederste rille i 22-25 minutter. Det skal være en fast skorpe på kaken, men den skal fremdeles være litt våt midt inni.

La kaken avkjøles i formen i noen minutter før du løfter hele bakepapiret og legger det på en bakerist.

Victoria Beckhams browies

brownie fra Victoria Beckham

God bakst!

 

 

6 kommentarer til “Victoria Beckhams brownies”

  1. Noen digger Victoria Beckham og noen digger Fru timian’s Matblogg ?? Denne Brownies så veldig god og enkel å bake. Den skal jeg prøve meg på ? Ha en fin dag ?

  2. Hei, lagde denne kaken til en feiring. Falt veldig i smak hos absolutt alle.
    Lite tips dersom du ønsker en liten twist og freshe kaka den opp litt. Det jeg gjorde var å smelte ca. 40 g hvit sjokolade og lage litt mønster på toppen. Veldig enkelt men gjorde brownien veldig fin og ga litt ekstra god smak..:D

  3. Hei
    Jeg elsker denne oppskriften og har laget den mange ganger. Men nå lurer jeg på hva tror du om å lage denne med laktosefritt smør?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon