Torsk er en stor favoritt på middagsbordet! Her skal du få en veldig god fremgangsmåte på hvordan du kan tilberede torskefileter og bestandig få et saftig og godt resultat! Les lengre ned i fremgangsmåten.

Til dagens torsk serverer jeg stekte biter av chorizopølse og bønner i ferdig karrisaus – currybeans – fra Bonduelle. Jeg elsker disse smakssatte bønnene fra Bonduelle! Chilibønnene er også en stor familiefavoritt og de bruker vi i for eksempel denne oppskriften på bifftaoco og vi lager skikkelig snadrete enchiladas med dem i!

Karribønnene får du hos Coop Obs! og Coop Mega, og jeg har brukt dem i både kyllingkarri og som tilbehør til grønnsaker og godt naanbrød. Og så bruker jeg dem altså her sammen med torskefileter, chorizo og kokt ris. Superkjapp og god middag! Kos deg!

torsk-og-chorio-med-carrybonner

Oppskrift på stekt torsk med chorizo og karribønner
til 4 personer

500 g torskefilet
1 ts flaksalt
1 ss olivenolje
20 g smør
100 g chorizopølse
1 boks, 430 g, Bonduelle Currybeans

grønnsalat og kokt ris til servering

Skjær torskefileten i passe serveringsstykker og dryss over saltet på både over- og undersiden.

Har du to stekepanner, kan du steke både chorizoen og torsken samtidig. Hvis ikke, steker du chorizoen først og lar torsken ligge å trekke inn saltet imens.

Fjern skinnet på chorizopølsen før du skjærer den i terninger på ca. 1 x 1 cm. Ha dem i en stekepanne og stek bitene på litt over medium varme til de får en sprø skorpe og blir gylne i fargen. Det er så mye fett i pølsene at du ikke trenger olje i stekepannen. Legg dem til side og vask ut av stekepannen.

Ha oljen i stekepannen og varm den til litt over medium varme. Legg i fiskestykkene. Stek dem i nøyaktig to minutter på hver side. Trekk stekepannene bort fra varmen. Fordel smøret i små terninger oppå fiskestykkene, legg over et lokk og la fisken hvile i 5 minutter. Da er den klar for servering.

Hell karribønnene i en kasserolle og varm dem opp, uten å koke dem. Rør i bunnen noen ganger slik at de ikke setter seg fast.

Server kokt ris og en frisk grønnsalat til!

God middag!

torsk-med-chorizo-og-bonnertorsk-med-stekt-chorizotorsk-med-carrybonner-2torsk-med-carrybonner-4torsk-med-carrybonner-3torsk-med-carrybonner

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Bonduelle

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *