Varmende supper

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Varmende supper

Det er meldt hustrende kaldt vær i stort sett hele Norge gjennom helga – unntatt i Nord-Norge (!) – så da trenger vi rett og slett noe å varme oss på! Og det er ikke mye som varmer mer enn en god suppe! Her kommer derfor 4 supper du kan lage for å få tilbake varmen.

Kokos- og chilisuppe med stekte scampi

Denne suppa har såpass mye chili i seg at du blir varm innvendig av både den fysiske varmen og av heten fra chilien. Jeg liker de asiatiske smakene som kokosmelk og kaffir limeblad gir.

Varmende supper

 

Suppe med kikerter og chorizopølse

Jeg digger virkelig denne suppa! Smakene og fargene er helt fantastiske og jeg blir varm langt inne i meg bare av å ta en liten lukteprøve. Her er det hakkede tomater, spisskummen, linser og god chorizopølse i en eneste skjønn forening. Prøv den selv og se hva du synes!

Varmende supper

 

Italiensk grønnsakssuppe

Hvis det ikke var for at magen ville gått lettere bananas, kunne jeg spist grønnsakssuppe i ulike varianter hver eneste dag hele høsten! Vi er heldige nå på høsten når butikker og markeder bugner av friske, fargerike og sprø grønnsaker. Det er så utrolig mye godt å velge blant!

Varmende supper

 

Lag deg en suppe og kom i varmen!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon