Alkoholfri mojito

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Alkoholfri mojito

Kjære godtfolk her kommer jeg med en herlig opplysning! Denne alkoholfrie mojitosen er så frisk og god i smaken at du kommer til å elske den, og du kommer til å tenke at denne blir en ny favorittdrikk!

Jeg synes at det er veldig hyggelig å lage akkurat like friske, gode og lekre drinker også til de som ikke drikker alkohol. Etter min mening er denne perfekt å servere i hvilken som helst sammenheng!

Du får kjøpt Rose’s lime i Rema, Coop, Meny og Spar. Rose’s Cane Sugar har de i Meny og Spar. Om du ikke får tak i Sugar Cane, kan du bruke en liten dæsj med flytende honning.

Klikk deg inn til oppskriften på vannmelonslush her!

Alkoholfri mojito

til 1 glass

knust is
1 lime
5-6 mynteblader
2 cl Rose’s Lime
2 cl Rose’s Sugar Cane
mineralvann – type Bris eller BonAqua

Har du store isbiter, starter du med å knuse dem. Jeg bruker en blender for å gjøre det.

Del limen i mindre biter og ha i et serveringsglass sammen med myntebladene. Knus dette sammen med en skje eller en morter. Ha i Rose’s lime og Rose’s Sugar Cane så de knuste isbitene før du hell i nok mineralvann til å fylle glasset. Rør rundt.

Voilà – så er drinken ferdig!

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Haugen-Gruppen.

2 svar til “Alkoholfri mojito”

  1. Vil gjerne ha gode oppskrifter på salater med dressing. Masse gode oppskrifter på brød , gode kringler, rundstykker o.annet. Gode kaker, spennende retter til vi får gjester😃

    • Hei Ingfrid! Hvis du går inn på de ulike rullegardinmenyene, finner du både salater, kringler, kaker og mye annet godt å servere når du får gjester! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon