Vil du bli med meg på bakekveld?

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Vil du bli med meg på bakekveld?

Hei, kjære dere!

Dette har jeg gledet meg til å skrive lenge! Har du lyst til å ta med deg en venn eller venninne å bli med på bakekveld med Fru Timian?

Onsdag 21. november skal jeg og Tørsleffs ha en GRATIS BAKEKVELD for noen av mine følgere, og jeg gleder meg sånn!

I slutten av november er det jo like før julebakingen starter, så det vil garantert bli litt julestemning denne kvelden! Vi skal lage både karameller, karamellpudding, kjeks, iskake og mye annet godt!

Tørsleffs er en kvalitetsleverandør av ekte vaniljesukker, søt kondensert melk og karamellisert melk, som er innkokt søt kondersert melk. Og alt dette kan vi lage så masse godt av!

Alle som blir med, vil også få hver sin rikholdige GOODIEBAG fra Haugen-Gruppen – som er min flotte samarbeidspartner og som er importøren av Tørsleffs til Norge.

Det er plass til 16 stykker denne kvelden!

Viktig informasjon:
Bakekvelden er onsdag 21. november i Matkurs.no sine lokaler i Stockholmsgata 8 i Oslo. Og den varer fra kl 17 til 20.30
Alle må komme seg til og fra kurslokalene selv.
Det vil bli servert litt mat når dere kommer, så dere slipper å starte bakingen på tom mage.

Dette må du gjøre for å være med i trekningen av plass på bakekvelden:
Du må like Fru Timian på Facebook og Instagram (frutimian)
Gå inn på Fru Timian sin Facebook- og/eller Instagramside og finn dette bildet med Tørsleffs sine produkter på – det samme som du ser over her. Der forteller du meg hvorfor du har lyst til å være med og hvem du har lyst til å ha med deg.

Onsdag 10. oktober trekker jeg ut 8 deltagere som hver kan ta med seg en venn – den de har skrevet opp på Instagram- eller Facebookinnlegget.

Her er de som ble trukket ut til å være med på kvelden! Takk til dere alle som sendte inn! Det kommer forhåpentligvis flere muligheter utover!

 

 

2 kommentarer til “Vil du bli med meg på bakekveld?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon