Vil du bli med meg på en olivenoljekveld?

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Vil du bli med meg på en olivenoljekveld?

Hei kjære deg! Har du lyst til å være med meg på en spennende kveld?

Har du lyst til å ta med deg en venn eller venninne å bli med på en kveld hvor vi lærer mer om og smaker på olivenoljer sammen med meg? Vi skal selvfølgelig spise god mat også!

Hvordan kan vi lukte og smake om en olivenolje er god eller ikke? Hva bruker vi de ulike olivenoljevariantene til? Og hvordan finner vi frem i jungelen av olivenoljer som står på butikkhylla?

I samarbeid med Haugen-Gruppen og GAEA, som er en gresk kvalitetsleverandør av olivenoljer, er jeg så heldig å få invitere med meg noen av mine følgere til et olivenoljekurs hvor vi får svar på dette og mye mer!

I tillegg til kurset, hvor vi smaker og lukter oss gjennom ulike oljer og lærer oss gode tips og triks, blir det servering av god mat hvor de gode olivenoljene vi akkurat har smakt på, blir brukt, som avslutning av kurset.

Sett av onsdag 28. november allerede om du har lyst til å være med!

Alle som blir med, vil også få hver sin rikholdige GOODIEBAG fra Haugen-Gruppen – som er min flotte samarbeidspartner og som er importøren av GAEA til Norge.

Det er plass til 24 stykker denne kvelden!

Viktig informasjon:
Kurskvelden er onsdag 28. november i Matkurs.no sine lokaler i Stockholmsgata 8 i Oslo. Og den varer fra kl 18.30 til 20.30
Alle må komme seg til og fra kurslokalene selv.
Det vil først være olivenoljekurs, så blir det servert smaksprøver hvor de gode olivenoljene vi akkurat har smakt på, blir brukt.

Dette må du gjøre for å være med i trekningen av plass på kurskvelden: 
Du må like Fru Timian på Facebook og Instagram (frutimian)
Gå inn på Fru Timian sin Facebook- og/eller Instagramside og finn dette bildet med GAEA sine produkter på – det samme som du ser over her. Der forteller du meg hvorfor du har lyst til å være med og hvem du har lyst til å ha med deg.

Søndag 4. november trekker jeg ut 12 deltagere som hver kan ta med seg en venn – den de har skrevet opp på Instagram- eller Facebookinnlegget.

For noen år siden var jeg med og plukket oliven sammen med noen av GAEAs olivenbønder. Du kan lese mer om den flotte opplevelsen her. 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon