I fjor vinter hadde jeg noen matkurs for en gjeng med ungdommer og da lagde vi blant annet denne grønne smoothien. Og jeg var egentlig litt spent på om de kom til å like den – grønn og sunn som den er!

Og de elsket den! Ikke alle, det må jeg si, men et stooort flertall syntes den smakte supergodt. Og da må jeg si meg skikkelig fornøyd. Det er bestandig helt topp når noe som smaker skikkelig smashing godt også er bra for oss å spise eller drikke.

Det er aller best å lage smoothie i en blender, men om du ikke har det, kan du bruke en matprosessor istedenfor. Det går også helt fint! Og har du barn og ungdommer i hus, kan de gjerne lage dette selv også. Perfekt å ta et glass etter skoletid eller til kveldsmaten!

Klikk deg inn her for å få oppskriften på den røde smoothiebowlen!

Grønn smoothie med grønnkål og kulturmelk

til 1 person

125 g gul smoothieblanding med ananas, mango og banan – fra frysedisken
50 g grønnkål
1 dl skummet kulturmelk
½ dl eplejuice
1 ss honning
1 ts sitronsaft (kan utelates)

Ha alt i en smoothiemaskin eller blender og kjør rundt til du har fått en glatt smoothie. Hell den over i en flaske eller et stort glass.

Sett i sugerør og drikk i vei!

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *