Oh la la! Dette er skikkelig godt, folkens! En herlig blanding av moste jordbær – med litt sukker i – og prosecco eller cava. Nam! Den er enkel å lage og perfekt å servere som en velkomstdrink. Og, hvis du vil lage en alkoholfri versjon, bytter du ut proseccoen med Sprite!

Du kan gjerne lage jordbær- og sukkermosen dagen før servering, hvis du skal ha fest og mye annet som skal lages.

Den tradisjonelle – og opprinnelige – bellinien lages av hvis fersken som moses og blandes med prosecco. Den er også skikkelig god!

KLIKK DEG INN TIL OPPSKRIFTEN PÅ KLASSISK BELLINI HER

Det trengs ikke mer enn dette for å få opp feststemningen!

Jordbær-bellini

400 g jordbær
3 ss finkornet sukker
1 flaske musserende hvitvin, gjerne en prosecco eller cava

Mos jordbærene og sukkeret i en blender eller med en stavmikser.

Når gjestene er på plass, fordeler du jordbærmosen i glassene, åpner den musserende vinen med et brak og heller over. Putt i en skje og bland godt.

Du kan også blande alt i et litermål og så helle det over i glassene etterpå.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *