Grønn smoothie med spinat, mynte og ingefær

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 3 minutter

Porsjoner: 1

Grønn smoothie med spinat, mynte og ingefær

Et glass grønn smoothie mes spinat, mynte og ingefær om dagen, må jo være noe av det sunneste du kan ha i deg? Tror du ikke det? Når noe ser så fresht ut, smaker så godt og inneholder så bra råvarer, velger iallfall jeg å tro det!

Jeg elsker grønn smoothie og i perioder drikker jeg masse av det! Så tar jeg en liten pause før jeg setter igang med smoothie-kjøret igjen. Ha ha ha.

LES MER! De dagene jeg ikke drikker smoothie, lager jeg gjerne denne CHIADRIKKEN MED HONNING OG LIME!

I denne versjonen er det bare mangobitene som er frosne, men du kan gjerne også bruke frosne ananasbiter, om du har det liggende. Spinaten bruker jeg frisk, men det går helt sikkert fint å bruke frossen spinat også. Skikkelig friskt blir det samme hva.

Jeg kan gjerne bruke en del mer ingefær enn det som står i oppskriften, men da blir det litt med ingefærshot-smak av den ferdige smoothien. Noe jeg elsker!

Ingredienser

50 g spinat
100 g mango frosne biter
100 g ananas
10 g ingefær
0.5 sitron saften av
7 greiner mynte
1 dl eplejuice

Slik gjør du

Dersom spinaten ikke er vasket når du kjøper den, må den vaskes godt før du har den i blenderen. Her bruker jeg frosne mangobiter, som jeg bruker å kjøpe ferdig i butikken, men du kan også fryse ned dine egne biter. Ananasen fjerner jeg skallet på før jeg deler den i terninger.

Den kjappeste og beste måten å fjerne skallet på ingefær, er å skrape det vekk med en teskje. Så deler jeg ingefæren i små terninger.

Klem i sitronsaften og ha i myntegreinene. Så lenge som stilkene er ganske tynne og myke, tar jeg med dem også.

Ha i eplejuicen, sett på lokket på blenderen og kjør rundt til du får en smooth smoothie 😉

Hell over i et høyt glass, finn frem et fint sugerør og kos deg med en herlig fresh grønn smoothie!

2 kommentarer til “Grønn smoothie med spinat, mynte og ingefær”

  1. tack för bloggen! Jag kan tänka mig att denna smoothie med spinat, ingefära och mynta är även bra när man är förkyld, något som jag är just nu, tror jag kommer att prova denna smoothie direkt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon