Champagnecoctail med klementiner

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 10 minutter

Porsjoner: 1

Champagnecoctail med klementiner

Oh la la! Denne champagnecoctailen ble jeg skikkelig fornøyd med! Akkurat passe sterk – etter min mening – og med en deilig smak av både champagne og klementiner.

Og så ble det jo en skikkelig lekker farge på den også! Ikke sant?

Ingredienser

Coctailen
15 ml sukkerlake
50 ml klementinsaft
15 ml tequila
75 ml champagne
1 skive(r) klementin

Sukkerlaken
100 g sukker
100 ml vann

Slik gjør du

Start med sukkerlaken. Ha sukker og vann i en kjele og kok opp. La det småkoke til sukkeret er oppløst. Hell det over i en beholder og la det avkjøles.

Del klementiner i to og klem ut saften. Sil den over i en champagneskål. Hell i sukkerlaken og tequilaen og rør forsiktig en gang i glasset. Hell i den musserende vinen og legg i klementinskiven. Server!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Utvikling og Hosting av Sircon