Shandy – den perfekte sommerdrikken!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 5 minutter

Porsjoner: 2

Shandy – den perfekte sommerdrikken!

Når det kommer til denne sommerdrikken, kan vi slå fast en gang for alle at kjært barn har MANGE NAVN! Shandy, Shandie, Radler, Alster bier og Alsterwasser. Det finnes sikkert flere også, men dette er de jeg har fått i tilbakemelding fra dere.

Dere som følger meg på InstagramStory eller Snapchat vet at jeg er glad i å ta en løpetur innimellom, og at den er ekstra forlokkende når sola skinner og det er sommer. Når jeg er ute på disse varme turene hender det titt og ofte at jeg ser for meg å komme hjem, gå i kjøleskapet og ta frem en iskald flaske med lyst øl og helle innpå! Det ser så utrolig deilig ut!

Problemet mitt er at jeg ikke er så veldig glad i øl! Ha ha ha! Så da er dette virkelig mye bedre i drømmene mine enn i virkeligheten. Men, da jeg ble servert Shandy for første gang, kjente jeg at dette var den perfekte sommertørstedrikken for meg. Det blir ikke like søtt som ren brus og ikke like bittert som rent øl. God kombo for meg, med andre ord!

Vil du ha tips til andre gode, kalde drikker, kan du klikke deg inn her!

Ingredienser

Shandy
0.5 lime
1 flaske lyst øl
1 flaske sitronsaft

Slik gjør du

Del limen i båter og ha i serveringsglassene.

Jeg tror egentlig at fordelingen øl brus/lemonade skal være 60/40, altså 60 % øl og 40 % brus/lemonade, men jeg bruker bare å helle i fra begge flaskene samtidig, så blir det sånn cirka like mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Utvikling og Hosting av Sircon