Shandy – den perfekte sommerdrikken!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 5 minutter

Porsjoner: 2

Shandy – den perfekte sommerdrikken!

Når det kommer til denne forfriskende sommerdrikken, kan vi slå fast en gang for alle: Kjært barn har MANGE NAVN! Shandy, Shandie, Radler, Alster bier og Alsterwasser. Det finnes sikkert flere også, men dette er de jeg har fått i tilbakemelding fra dere.

Dere som følger meg på InstagramStory eller Snapchat vet at jeg er glad i å ta en løpetur innimellom, og at den er ekstra forlokkende når sola skinner og det er sommer. Når jeg er ute på disse varme turene hender det titt og ofte at jeg ser for meg å komme hjem, gå i kjøleskapet og ta frem en iskald flaske med lyst øl og helle innpå! Det ser så utrolig deilig ut!

Problemet mitt er at jeg ikke er så veldig glad i øl! Ha ha ha! Så da er dette virkelig mye bedre i drømmene mine enn i virkeligheten. Men, da jeg ble servert Shandy for første gang, kjente jeg at dette var den perfekte sommertørstedrikken for meg. Det blir ikke like søtt som ren brus og ikke like bittert som rent øl. God kombo for meg, med andre ord!

Shandy er rett og slett en blanding av lyst øl og en brus med sitronsmak. Eller egentlig tror jeg det skal være en sitronlemonade, men jeg bruker bare sitronbrus. Funker skikkelig bra.

Vil du ha tips til andre gode, kalde drikker, kan du klikke deg inn her!

Ingredienser

Shandy
0.5 lime
3 dl lyst øl
2 dl sprite eller annen brus med sitronsmak

Slik gjør du

Del limen i båter og ha i serveringsglasset.

Jeg tror egentlig at fordelingen øl brus/lemonade skal være 60/40, altså 60 % øl og 40 % brus/lemonade, men jeg bruker bare å helle i fra begge flaskene samtidig, så blir det sånn cirka like mye.

Her får du bare prøve deg frem for å finne den fordelingen som du liker best.

2 kommentarer til “Shandy – den perfekte sommerdrikken!”

    • Hei ANne Heidi!
      Beklager, her har det sneket seg inn en feil nå når alle oppskriftene har blitt oppdaterte. Det skal være sitronbrus – og ikke saft. TYpe Sprite eller lignende. Du kan også bruke en sitronlemonade, om du har det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon