Bringebærbellini
Etter å ha laget den italienske favorittdrinken – bellini – med både hvit fersken (som er originalen), rabarbra og med jordbær, tenkte jeg at det var på tide å lage en med bringebær også!
Dette er, etter min mening, skikkelig forfriskende og godt, og er perfekt å servere på en sommerkveld.
Jeg bruker en roséprosecco til dagens bellini, men du kan også bruke en vanlig prosecco. Og, om du vil lage en alkoholfri versjon, kan du bruke sitronbrus. Det blir også kjempegodt!
Kos deg!
Ingredienser
400 g bringebær
2 ss sukker
1 flaske prosecco kald
Slik gjør du
Ha bringebærene og sukkeret i en bolle og mos det sammen med en stavmikser. Kjør til alle bærene er godt most og sukkeret er oppløst.
Hell i ca. halvparten av peoseccoen og rør det sammen. Det bruser litt, så det er lurt å ha god plass i bollen. Hell i resten og rør det forsiktig sammen.
Hell det over i serveringsglassene, ha i et sugerør og pynt gjerne med noen ekstra bringebær.
Kos deg!