Frisk bringebærsmoothie

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Frisk bringebærsmoothie

Den beste smoothien lager du på 3 minutter!

Har du en blender er det virkelig ikke mange straksene som går med for å lage en superfrisk og god smoothie. Og den du lager selv, er mye bedre enn de du kjøper ferdig på flaske i butikken. Den hjemmelagde får, naturlig nok, en mye friskere smak.

Hos oss elsker ungene å lage sine egne varianter, gjerne når de kommer hjem fra skolen og det fremdeles er noen timer igjen til det skal spises middag. Da fungerer smoothien som et genialt mellommåltid. Jeg liker også veldig godt å drikke det når jeg kjenner kroppen har godt av en skikkelig boost. Et ekstra kick før jeg skal ut å holde et foredrag, etter at jeg har trent eller er småsulten på kvelden og ikke har lyst på brødskive.

Morsomt nok har jeg oppdaget at det å kjøpe ferdige smoothieblandinger, med for eksempel skogsbær og bananer, som ligger i frysedisen, er veldig mye dyrere enn å kjøpe de frosne bærposene som ligger helt inntil smoothieblandingene. Sånn er det iallfall hos min lokale Rema 1000. Så lager jeg heller mine egne blandinger når jeg lager smoothien. I denne versjonen bruker jeg bare bringebær og banan i tillegg til gresk yoghurt og en god eplejuice.

PS! Du kan lage smoothie ved hjelp av en matprosessor eller stavmisker også – bare så det er sagt!

Frisk bringebærsmoothie

Dette trenger du for å lage 2 glass bringebærsmoothie
200 g frosne bringebær
½ banan
1 dl eplejuice
1 dl gresk yoghurt

Frisk bringebærsmoothie

Ha alle ingrediensene i en blender og kjør knivene til du får en klumpfri smoothie.

Hell det over i to serveringsglass. Pynt gjerne med en bringebær og kanskje et mynteblad.

Frisk bringebærsmoothie

Kos deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon