Oh la la! Denne punchen vil lett bli påskens nye favorittdrink! Her snakker vi knallgul appelsinpunsj toppet med en scoop god vaniljeis. Nam! Det må jo bare bli en vinner!
Husk å vask appelsinen godt før du skjærer den i skiver og legger skivene i drinkglasset!
Drinken blir best når du bruker en god, ferskpresset appelsinjuice.
Appelsinpunsj med vaniljeis
til 4 drinker
4 appelsinskiver
3 dl god appelsinjuice
¾ dl vodka
3 dl ingefærøl (jeg mener ikke brus-ingefærøl)
2 ¼ dl musserende vin
4 scooper vaniljeis
Fordel appelsinskivene i serveringsglassene.
Bland sammen alle ingrediensene, unntatt isen, før du fordeler dem i glassene. Legg i isen til slutt. Husk å stikk sugerøret gjennom isen når du drikker, så får du med deg isen samtidig som drinken.
Kos deg!
Når du skriver ingefærøl,mener du brus eller øl da?
Som i øl. Bra du spurte om, så skal jeg skrive det inn i oppskriften også! God påske!