Alkoholfri ingefærmojito

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 5 minutter

Porsjoner: 2

Alkoholfri ingefærmojito

Jeg digger alkoholfrie drinker, såkalte mocktails! Smashing gode i smaken og superlekre å se på! Og så kan de drikkes hele dagen lang uten fare for hodeverk dagen etter! Perfekt for varme sommerdager, spør du meg!

Når du serverer en mocktail som dette, vil det dessuten være umulig for andre enn den som drikker drinken å vite at den er uten alkohol, og det vet jeg at noen setter pris på. At de slipper å føle på at de må «forklare seg» for hvorfor de ikke ikke drikker alkohol. Det er det jo ingen som har noe med, spør du meg, men med denne drinken kan altså hele problemstillingen forbigås i stillhet.

Jeg har skikkelig dilla på ingefærølet fra Thomas Henry. Det er superforfriskende i smaken, og har litt sting i seg fra ingefæren. Helt perfekt å drikke akkurat som den er og å bruke når du lager drinker.

LES MER: Sånn lager du ingefærmojito

Thomas Henry får du kjøpt i alle Vinmonopol!

PS! Det er mulig det er teknisk feil å kalle det for mojito når det ikke er rom i den, men jeg kaller den det allikevel.

Ingredienser

Drinken
2 lime
30 blad mynte
isbiter
2 skive(r) fersk ingefær
2 dl sprite
2 dl thomas henry ingefærøl

Slik gjør du

Vask limene godt. Den den ene i to og skvis ut saften. Fordel den i de to serveringsglassene. Den andre limen deler du i mindre biter og har bitene i glassene. Fordel myntebladene i glassene også.

Skvis limebåtene og myntebladene lett. Bruk baksiden av en skje eller noe annet egnet. Fyll opp med isbiter. Skjær to tynne skiver med ingefær og ha i glassene før du heller i Sprite og Thomas Henry ingefærøl.

Så gjenstår det bare å kose seg! Skål!

Dette blogginnlegget er en del av et samarbeid jeg har med Thomas Henry!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon