Endelig tilbake

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Endelig tilbake

Det har tatt sin tid å finne et nytt design for Fru Timian, men nå er jeg endelig tilbake! Og satser heretter på å legge ut nye blogginnlegg med jevne mellomrom. Her skal det være plass for både mandagsmiddager, søndagskaker og knasende sprø brød. Og salater, så klart. Her kommer oppskriften på en salat som jeg har lagd og brukt utrolig mange ganger – med ulike variasjoner. Dette er en salat som passer perfekt både sommer og vinter, og som ikke har et eneste lite salatblad i seg. Her er det bønner og mais som får spille hovedrollen.

Endelig tilbake

Dette trenger du til 4 personer (som tilbehør til annen mat)
2 fedd hvitløk
1 rødløk
4 ss olivenolje
1 ss smør
3 maiskolber eller 1 stor boks maiskorn
1 boks hermetiske borlottibønner
1 boks hermetiske black eyed beans
2 vårløk
salt
pepper
2-3 grener frisk dill

Finhakk hvitløken og skjær rødløken i tynne ringer. Ha det i en stekepanne sammen med olivenolje og smør og la det surre på svak varme i 4–5 minutter. Skjær maiskornene løs fra kolben og ha kornene oppi stekepannen. Ha på salt og pepper og la det steke i noen minutter til. Ta pannen av platen og la det avkjøles.

Skyll bønnene godt i kaldt vann. Skjær vårløken i ringer. Bland alt. Så langt kan du gjøre noen timer før servering. Dillen smaker best om den tilsettes like før servering.2 kommentarer til “Endelig tilbake”

  1. Så koselig at du blogger igjen!
    Har savnet å kunne gå inn på sidene dine for å sjekke oppskrifter. Heldigvis har jeg skrevet ned noen favoritter 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon