Mat til skolestart

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Mat til skolestart

Plutselig slo det meg at noen unger har hatt første skoledag etter sommerferien i dag! Her på landet i Østfold er ungene fremdeles feriemodus selv om mor maser om at nå må de snart begynne å snu døgnet. Det nytter ikke å legge seg etter mora si når skolen har startet opp igjen. Retten til å være lengst oppe vil mor beholde i noen år til! Nytt skoleår betyr nye muligheter til å sende med podene spennende formiddagsmat. La meg bare komme med en innrømmelse med en eneste gang: jeg gjør absolutt ikke dette hver dag! Desto mer stas er det de dagene matpakken er litt utenom det vanlige. Her kommer noen morsomme bilder med hva du kan gjøre hvis kreativiteten blomstrer en tidlig morgen: Mat til skolestart Brødskive med fiskepudding, kaviar og eggeplomme. Brødskive med egg og salami. Brødskive med salami og kjøttboller, reddik og persille som munne og nese Brødskive med spaghetti og skinke, eple og druer til munn og nese Sau – brødskive med spaghetti og kjøttboller Oppskjært gulrot og agurk i staver Mat til skolestart Pitabrød med ost og skinke i ruller, appelsin som pynt Mat til skolestart Tortillalefse med kremost, salami og agurkstrimler Mat til skolestart Når sannheten skal sier, egner noen av disse skivene seg bedre på bilde enn i en faktisk matboks til smårollingen. Men fine, det er de! Ikke sant? Og så er det jo heldigvis bestandig mulig å bli inspirert! Mat til skolestart

Jentene koser seg!

3 kommentarer til “Mat til skolestart”

 1. Ser fristende ut, men jeg har ikke tid til det der om morgenen 🙂 Har du noen tips til gode matpakker som kanskje kan lages søndag kveld, og fryses til hele uken? Har begynt på videregående skole og trenger litt variasjon i den kjedelige matpakka! 🙂

  • Hei!
   Pizzasnurrer av ulike typer, bakt med grovt mel, er fint å ta opp fra fryseren for å bruke som skolemat. Da bruker jeg å tine det litte grann før jeg putter det i matboksen. Jeg skal legge ut en oppskrift på pizzassnurrer i løpet av dagen.
   Middagsrester er også et godt alternativ. Pasta med pesto og couscoussalat er to matpakker som blir veldig godt mottatt her i huset.
   Grove pitabrød – som er fine å fryse – blir også lett spennende matpakker.
   Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon