Deilige dadler

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Deilige dadler

Da vi i sommer hadde besøk av våre venner som bor i Dubai, fikk jeg forretningstips om at jeg burde begynne å importere dadler til Norge. I Dubai spiser de nemlig store mengder av denne støre og klissete frukten og de mente fortjenestemulighetene burde være store og gode også i Norge. Jeg har ikke etterfulgt rådene, men har lent meg på andre importører til mine innkjøp.

Baconsurrede dadler er skikkelig snacksemat, spør du meg.

Deilige dadler

Dette trenger du til litt snacks
8 tynne skiver bacon
16 dadler
16 tannpirkere

Sett stekeovnen på 200 grader.

Del baconskivene i to på langs og rull én strimle rundt hver daddel. Nå kan du enten steke dadlene i stekepannen eller i stekeovnen til baconet er gyllenbrunt. Legg dadlene med baconenden ned. Jeg synes det er enklest å legge det på et stekebrett og la det steke i stekeovnen. Så slipper jeg å tenke noe mer på det.

Stekes i ca. 10 minutter. Stikk en tannpirker i hver daddel.

Deilige dadler

4 kommentarer til “Deilige dadler”

  1. Hei, Marit. Først – digger bloggen din. Du har gode oppskrifter, forståelige framgangsmåter og flotte bilder som gjer meg inspirasjon og tiltakslyst i ein travel kvardag! Eg har eit tips ang baconsurra dadler – server dei avkjølte eller kalde med eit halvt (eller kvart – alt etter størrelsen) jordbær tredd ned på tannstikkeren. Smaker kjempegodt;-)) Mvh Renate

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon