Bacon- og brødruller med kremost

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 20 minutter

Porsjoner: 4

Bacon- og brødruller med kremost

Oh la la! Bacon- og brødruller med kremost er skikkelig deilig snacksemat!

Loffskiver fylt med kremost og krydder som jeg ruller sammen og forsegler med bacon før de stekes gyllenbryne og sprø. Perfekt som snack helt alene eller som én av flere småretter servert sammen.

Skal du ha gjester, kan du lage alt klart dagen før, for så bare å steke rullene like før servering.

Kos deg!

LES MER! Sånn lager du baconsurrede sossier med coleslaw!

Ingredienser

8 skive(r) loff
1 fedd hvitløk
5 greiner timian
125 g kremost med krydder
8 skive(r) bacon
3 ss olivenolje til steking

Slik lager du bacon- og brødruller med kremost

Kjevle hver av loffskivene slik at de blir trykt så flate som de kan.

Riv hvitløkfeddet på den fine siden av rivjernet og finhakk timianbladene. Rør det inn sammen med kremosten. Smør kremosten utover loffskivene før du deler dem i to. Rull hver halvdel hardt sammen som en sigar.

Del baconskivene i to og rull dem rundt hver av brødrullene. Så langt kan du gjøre i god tid før gjestene kommer.

Stek bacon- og brødrullene i oljen til de blir gyllenbrune rundt det hele.

Bacon- og brødruller med kremost

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon