Baconsurrede sossiser med coleslaw

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 20 minutter

Porsjoner: 4

Baconsurrede sossiser med coleslaw

Er du klar for litt skikkelig vintersnacks, må du teste ut baconsurrede sossiser med coleslaw til! Det er altså så godt! Yummy!

Jeg har en stor forkjærlighet for coleslaw! Det er perfekt å spise til grillmaten på sommeren og som tilbehør til massevis av julematen. Nå er jo både rødkål og rosenkål i sesong, så da bruker jeg det til denne juleversjonen av coleslaw.

LES MER! Sånn lager du COLESLAW TIL GRILLMATEN!

Spør du meg, vil jeg si at baconsurrede sossiser og coleslaw står perfekt sammen! Håper du koser deg med denne snacksematen!

LES MER: Sånn kan du grave din egen laks med rødbeter!

Ingredienser

Sossisene
300 g bacon
600 g sossiser
2 ss olivenolje

Coleslawen
0.5 rødkål
350 g rosenkål
0.5 rødløk
0.5 dl yoghurt naturell
1 ss majones
2 ts sitronsaft
1 ts salt
0.25 ts nykvernet pepper

Slik lager du baconsurrede sossiser og coleslaw

Coleslawen

Start med coleslawen, for den blir enda bedre når den får stå en stund før den spises.

Del rødkålen i to og skjær den i tynne strimler. Rens rosenkålen og fjern de ytterste bladene på dem før du skjærer dem også i helt tynne skiver. Rødløken finhakker du.

Bland sammen yoghurt, majones, sitronsaft, salt og pepper i en stor bolle før du har i rødkålen, rosenkålen og rødløken. Bland det godt sammen. Smakt for å kjenn om du må krydre ekstra.

De baconsurrede sossisene

Del baconskivene i to og surr en baconskive rundt hver sossis.

Varm oljen i en stor stekepanne og stek sossisene på litt over medium varme til baconet er gyllenbrunt rundt det hele.

Kos deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon