Sophie Conran er endelig på plass!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Sophie Conran er endelig på plass!

Jeg har ønsket meg nytt servise lenge. Et servise som jeg kan bruke til hverdag og fest og som er fotogent slik at jeg også kan bruke det på matbildene til de avisene og magasinene som jeg leverer matstoff til. Og jeg har funnet det! Det er en stund siden jeg så det første gangen og har helt siden gått med en dyp, ektefølt forelskelse. Det er en engelsk matskribent, Sophie Conran, som har designet serviset for Portmeirion. Shopie Conran kommer fra en skikkelig designerfamilie hvor både far og bror også er veldig kjente.

Det jeg liker aller best med dette serviset er at det er enkelt, men har dette lille ekstra som ikke er for pent, men heller litt røft. Og det er sånn jeg liker det. Ikke helt innenfor de fornemme rammene.

Sophie Conran er endelig på plass!

Jeg var så heldig å få komme innom showrommet til agenten i Norge, Mari Aarhus.  Her viser hun fram hele utvalget. Mange av bollene er ildfaste, så de kan settes på stekeplaten og inn i stekeovnen før du setter det på bordet. Genialt!

Sophie Conran er endelig på plass!

 

Sophie Conran er endelig på plass!

Her er det jeg kjøpte:

Sophie Conran er endelig på plass!

Middagstallerkener, pastatallerkener, små suppeboller (eller cereal bowls som de egentlig heter), fat og salatbolle.

Sophie Conran er endelig på plass!

Store middagstallerkener

Sophie Conran er endelig på plass!

Pastaskålene

Sophie Conran er endelig på plass!

Liten salatbolle

Sophie Conran er endelig på plass!

Måtte sjekke fort som fy om de faktisk var så fotogene som jeg håpet på. Og det var de!

Deilig fiskesuppe

Sophie Conran er endelig på plass!

2 kommentarer til “Sophie Conran er endelig på plass!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon