I går sådde vi årets drivhusbeholdning av tomater, agurker, paprika, chili, squash, auberginer og gresskar. Gresskarene skal vel kanskje plantes ute i kassene når den tid kommer 🙂

Såingen er i gang!

9 ulike tomatsorter prøver jeg meg på i år. Noen av dem hadde vi i fjor også, andre er helt nye (for oss). Mange morsomme navn: tigerella, green sausage tomato og tomatpaprika i tillegg til de litt mer vanlige kirsebærtomatene og pæretomatene. Pæretomatene hadde vi veldig stor sukess med i fjor! Små søte tomater som kom i rikt monn i en lang periode.

Såingen er i gang!

I år sår vi i slike små torvbriketter som du kan kjøpe i butikken. Har ikke prøvd dem før. Vi har sådd i vanlig god jord før. Håper det går bra med disse også.

Såingen er i gang!

Kjøkkenbenken er det beste stedet i huset for frøene foreløpig. Alle frøene skal ha over 20 grader i alle fall frem til de begynner å spire, så da må de stå inne hele dagen når det er overskyet og kaldt. Så snart sola er fremme, setter vi brettene ut i drivhuset på dagtid.

Såingen er i gang!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *