Hverdagslykke

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Hverdagslykke

Det er ikke mye som skal til for litt hverdagslykke!

Her rett før påske fikk jeg en boks med Alpro Soya levert på døra med budksap om at dette var godt å piske krem av. Boksen har stått helt fullstendig stille i hele påsken. Jeg har nemlig vært særdeles skeptisk til om dette egentlig er godt. Oppvokst som jeg er i en meierifamilie er jeg opplært til at det bare er meieriproduktene som duger når det kommer til stykket.

I dag gikk jeg for prøving! Vi hadde fisk til middag, og etter fiske skal det gjerne være en dessert!

Hverdagslykke

Jeg hadde masse deilig frukt og noen bær i kjøleskapet, og verdens enkleste dessert var bare noen knivkutt unna.

Hverdagslykke

Soyakremen ble pisket sammen med 2 teskjeer av mitt hjemmelagde vaniljesukker i 1-2 minutter. Og det må jeg si: Den smakte overraskende godt! Jeg fikk egentlig litt sånn halvsmeltet marshmallowsfølelse av smaken. Vaniljesukkeret gjorde  kremen ekstra søt. Ungene – våre to pluss en ekstra jente på lån – elsket den!

Hverdagslykke

Jeg brukte vannmelon, honningmelon, blåbær, plomme og banan. Jeg skviset dessuten litt limesaft over salaten.

Hverdagslykke

Hverdagslykke

 

4 kommentarer til “Hverdagslykke”

  1. En sånn en fikk jeg også, og har funnet ut at jeg er veldig fornøyd med Alpro-produktene. Kremen fikk jo en fantastisk konsistens, og var kanskje vel så god som den vanlige kremen. Siden bebisen ikke tåler noe særlig av melkeproduktene når han ammes, er jeg ganske fornøyd med å få prøvd ut slike alternativer 🙂 Skal ikke se bort fra at de følger med selv etter han slutter å ha problemer med melkeprodukter også!

  2. «Alpro Soya» – den heter bare det? Ble jo litt interessert siden du sier det ble marshmallow-aktig;-) MInsten min er veldig laktoseintolerant, så vi har prøvd oss fram med havre- og soyaerstatninger, men har aldri vært helt fornøyd (liker ikke å gi ham for mye soya). Aldri prøvd å piske det, da, men siden han også reagerer på egg er vaniljesaus – det beste han vet – stort sett umulig å få til, da kan jo marsmallowaktig krem funke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon