Fruktsalat

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 20 minutter

Porsjoner: 6

Fruktsalat

Sjekk fargene på denne fruktsalaten! Er de ikke særdeles forfriskende og fine? Smaken er det også! Jeg elsker fruktsalat, og hver gang jeg lager det, tenker jeg at dette burde jeg lage hver eneste dag!

Én av de tingene jeg liker veldig godt å gjøre når jeg er på et varmere sted, og er inne i en matbutikk, er å sjekke ut kjølediskene med fruktsalat. I de store og fine butikkene er det meter på meter med ulike blandinger av fargerike terninger med frukt. Perfekt å ta med seg som en snack!

Og det kan du gjerne gjøre med denne fruktsalaten også! Lag nok til at du kan fylle noen bokser å ta med på jobb eller skole dagen etter.

Bruk sansene når du er i butikken og handler inn til fruktsalaten, og kjøp fruktene som frister mest. Bruk utvalget mitt som et utgangspunkt.

LES MER! Når du skal servere fruktsalaten som dessert, kan du med fordel lage denne MASCARPONEKREMEN å servere til!

Jeg synes salaten blir ekstra god når den, i tillegg til frukten og bærene, har litt krønsj i seg. Så jeg bruker å hakke noen nøtter for å ha med. Her bruker jeg pekannøtter, men du kan bruke det du har for hånden.

Og så toppet jeg det hele med en liten neve Daimkuler som jeg fant i kjøkkenskuffen.

Ingredienser

Fruktsalat

4 skive(r) ananas
200 g jordbær
200 g blå druer
2 appelsin(er)
1 rødt eple/røde epler
1 grønt eple/grønne epler
2 kiwi
200 g blåbær
50 g pekannøtter
25 g daimkuler
0.5 lime saften av

Rens all frukten og del den i terninger på ca. 1 x 1 cm. Frukten og bærene som ikke har skall, vasker du før du deler i mindre biter.

Hakk opp pekannøttene.

Bland sammen alt på et stort serveringsfat og klem limesaften over. Bland den inn.

Da er det bare å kose seg!

2 kommentarer til “Fruktsalat”

  1. Hei! Hvis jeg husker rett var det du som hadde oppskrift på karamellis laget med søt kondensat melk. Men jeg finner ikke den oppskriften. Håper på å få se den, for den var veldig god. Mvh Lillian Namsvatn
    .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon