Kjempereker

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Kjempereker

Ja, jeg vet at det er særdeles politisk ukorrekt å spise slike kjempereker, men jeg kunne ikke motstå fristelsen da jeg befant meg i nærheten av en skikkelig fiskedisk i går. Det er mulig at det var ukorrektheten som gjorde at det ferdige resultatet egentlig ble litt skuffende. Rekene smakte litt tamt, selv etter store mengder med chili, hvitløk og sitronsaft. Jeg synes bildene ble så fine at jeg bare må legge dem ut allikevel.

Dere får bære over med meg!

Kjempereker

De var trædd inn på hver sine trespyd da jeg kjøpte dem i butikken.

Kjempereker

Kjempereker

Sitrontimian, chili og hvitløk

Kjempereker

Glohet grillpanne

Kjempereker

Jeg simpelthen elsker å se gassflammene slik!

Kjempereker

Kjempereker

Kjempereker

Noen minutter på grillen, litt mer krydder og vi var klare for prøvesmaking.

Kjempereker

Kjempereker

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon