Bittesmå sprøstekte abborer

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Bittesmå sprøstekte abborer

Ja, da ble jeg til slutt overbevist om at det er mulig å dra opp fisk fra vannet ved hytta som jeg synes smaker skikkelig godt. Ikke sånn som jeg bare spiser for å være høflig, men som jeg ordentlig koser meg med. Jeg burde kanskje ikke si det, men jeg er ikke veldig begeistret for gjedde. Jeg har spist gjeddeburgere som har smakt godt, men da er de som regel så mye krydret at det er umulig å kjenne fiskesmaken. Og da er liksom vitsen borte. Vis meg gjerne feil, den som vil!

Mannen i huset har kjøpt seg ny fiskestang som selvfølgelig måtte prøves ut i helga. Og fangsten ble tre bittesmå abborer. Jeg rensa dem og skrubba skinnet skikkelig godt før jeg ristet dem i litt hvetemel, salt og pepper og sprøstekte dem i smør. En liten skvis sitron i panna og fisken ble god som bare det!

Bittesmå sprøstekte abborer

Det er i grunn ingen tvil om at fisken er fersk når den bare krøller seg alle veier i stekepanna.

Bittesmå sprøstekte abborer

Når du bare får renset og skrapt fisken, er du i grunn ferdig med jobben. Ser ikke dette skikkelig godt ut?

Bittesmå sprøstekte abborer

Hadde fisken vært en time eller to mindre fersk, hadde det kanskje vært lettere å holde den flat i stekepanna slik at hele skinnet ble sprøstekt.

Bittesmå sprøstekte abborer

Ett kommentar til “Bittesmå sprøstekte abborer”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon