Graving av elgkjøtt

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Graving av elgkjøtt

Har du smakt gravd elgkjøtt? Nå har du muligheten! Nå til helga er det Markens Grøde i Rakkestad og på søndag klokka 12.30 skal jeg ha matpresentasjon med elgkjøtt. Det blir veldig spennende. 6 ulike retter skal jeg lage og demonstrere.

Graving av elgkjøtt

Her er jeg i gang med graving av en halv elgsteik. Massevis av sukker, salt, pepper og einebær sammen med sitronsaft, timian og oregano. Nå ligger den pent pakket inn i plast under press i kjøleskapet. Resultatet får du i matteltet på Markens Grøde på søndag! Håper å se deg!

Graving av elgkjøtt

Les mer om gravingen av elgkjøttet – og få mange andre oppskrifter med elgkjøtt her!

3 kommentarer til “Graving av elgkjøtt”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon