Vinn “Søndagsmiddag”!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Vinn “Søndagsmiddag”!

Jeg ønsker meg flere “likere” på Facebook! Har du ennå ikke klikket “liker” på facebooksiden min, men går inn og gjør det nå, har du mulighet til å vinne min splitter nye bok – “Søndagsmiddag”.

Jeg trekker ut 3 heldige vinnere når jeg har fått 2.000 “likere”, så fortsetter jeg med å trekke 3 nye vinnere når jeg har fått 2.500. Får jeg 3.000, blir det 3 nye vinnere. Du skjønner tegninga! Konkurransen starter akkurat nå, og nå har jeg 1.787 “likere”.

Det eneste du trenger å gjøre, er å trykke “liker” på Facebooksiden til Fru Timian. Jeg ser alle som trykker, så du trenger ikke å gi mer beskjed enn bare å trykke.

Spre det gjerne til dine venner også!

Jeg håper på full mobilisering og masse nye facebookvenner!

Vinn

9 kommentarer til “Vinn “Søndagsmiddag”!”

  • Hei Kari-Mette!
   Tusen takk for at du tipser og deler! Det setter jeg veldig stor pris på.
   Akkurat nå hadde jeg tenkt at vinnersjansene på ny bok skulle være for de nye “likerne” mine på Facebook, men det kommer helt sikkert nye aktiviteter hvor alle har muligheter for å vinne.
   GOd saøndag til deg!
   🙂 Marit

 1. Hihi, nå fikk jeg lyst til å trykke “liker ikke” på siden din, for å så kunne trykke liker! Skal ikke gjøre det selv om jeg hatr veldig lyst å være med for å ha en sjanse til å vinne den nye boken.(som jeg ennå ikke er kommet så langt at jeg har fått kjøpt), Jeg er en stor fan av både blogg og FB-side og bøker, og jeg bruker dine oppskrivter ofte!
  Jeg skal likevel dele på siden min og anbefale deg til mine venner!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon