Ukemeny for uke 45

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 45

Har du lyst på noen nye, eller gamle middagsideer for den kommende uka? Forhåpentligvis vil du finne middager her som frister. Her er det både vegetarretter, fisk og kjøtt, så det er forhåpentligvis noe for enhver smak. Kake er det også! En saftig og deilig pæreterte. Scroll deg nedover og finn oppskriften!

God uke til deg! Og husk, nyt maten og nyt livet!

 

Mandag – Spagetti med squash på noen få minutter

Når det ikke er rester etter søndagsmiddagen å servere på mandag, er jeg en stor tilhenger av enkel mat som er kjapp å lage når mandagsmiddagen skal settes på bordet. Denne middagen tar akkurat like lang tid å lage som det tar å koke spagetti!

Ukemeny for uke 45

 

Tirsdag – Kokos- og chilisuppe med stekte scampi 

Jeg er og blir en stor suppeelsker! Denne tirsdagen er det en thaiinspirert suppe med kokosmelk og grønn chili som står på menyen.

Ukemeny for uke 45

 

Onsdag – Laks med blomkål- og eplesalat

Selv om dette egentlig er en grilloppskrift, er den akkurat like god å spise nå på høsten. I stedet for å bruke grillen, steker du laksen på 150 grader i stekeovnen i 12-15 minutter, til den er passe stekt. Salaten av blomkål og eple er veldig forfriskende og god!

Ukemeny for uke 45

 

Torsdag – Tunfisksalat med kokt egg

Torsdag kjører vi på med en enkel cafémiddag – tunfisksalat med kokte egg og rugbrød til. God gammel klassiker som aldri går av moten.

Ukemeny for uke 45

 

Fredag – Blåmuggostfylte butterdeigstrekanter med tomat- og aprikosmarmelade

Dette er skikkelig snacksemat! Biter av blåmuggost pakket inn i lag av butterdeig og servert sammen med en innkokt tomat- og aprikossaus. Veldig, veldig godt! Perfekt fredagskos!

Ukemeny for uke 45

 

Lørdag – Skinkebiff med spekeskinke og veldig gode poteter

For å få ekstra gode, råstekte poteter, bruker jeg å koke dem i noen minutter i veldig saltet vann før jeg har dem i en langpanne og steker dem ferdig. Her får du følge av skinkebiff og spekeskinke, og blir en veldig god middag!

Ukemeny for uke 45

 

Søndag – Entrecôte med bønner og couscous

Jeg vet at mange er helt familiære med å bruke couscous og derfor ikke trenger noen videre forklaring. Men jeg vet også at mange ikke har prøvd seg på å bruke cousocus, og til dere må jeg bare si følgende: prøv! Det er veldig enkelt å lage og går utrolig kjapt. Couscous er små korn av semulegryn som er veldig vanlig å bruke i det nordafrikanske kjøkken. Her har jeg smakstilsatt dem med safran, men smakstilsetningene kan varieres i det uendelige.

Ukemeny for uke 45

 

Dessert – Pæreterte 

Denne terten, eller kaken om du vil, er veldig kjapp å lage og smaker aller best når den fremdeles har en liten lunk.

Ukemeny for uke 45

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 45”

  1. Etter gårsdagens middag: rester av fjorårets pinnelkøtt funnet igjen – hengende på låven siden i fjor høst(kjempegodt!) – frister chilisuppe og/eller spaghetti med squash i dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon