Pastasalat i full fart

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Pastasalat i full fart

Pasta i ulike former og fasonger er en stadig tilbakevennende favoritt når middagen skal på bordet i en fart eller det er rester i kjøleskapet som gjerne skulle vært brukt opp. Pasta passer jo som kjent, til det aller meste, og når alle av familiens fire (familie)medlemmer i tillegg har italieneren som en stor favoritt, er valget enkelt.

Her får pastaskruer følge med to kyllingfileter, som lå i kjøleskapet etter gårsdagens middag, brokkoli, blomkål, gulrot og tomat. Grønnsaker som bruker å være i kjøleskapet eller på kjøkkenbenken. Kjør for all del ikke ens ærend til butikken for å kjøpe blomkål om nå det skulle mangle hos deg. Spe på med noe annet og kos deg med en superenkel og god middag!

Pastasalat i full fart

Dette trenger du for å lage pastasalat til 4 personer
500 g pastaskruer
salt
2 gulrøtter
½ brokkolihode
½ blomkål
2 kyllingfileter
pepper
¼ ts chilipulver
smør og olje til steking
¼ isbergsalat
2 ss ektra virgin olivenolje

Kok opp mye vann i en stor kasserolle og tilsett nok salt til at vannet smaker saltvann. Kok pastastkruene etter anvisning på pakken. Skrell gulrøttene og del dem i skiver. Del opp brokkolien og blomkålen i små buketter. Ha grønnsakene i pastavannet de siste 3 kokeminuttene. Hell det over i et dørslag og la det renne av før du slår det over i en serveringsbolle.

Mens pastaen kokes, deler du opp kyllingfiletene i terninger og krydrer dem med salt, pepper og chilipulver. Stek dem gyllenbrune i en blanding av smør og olivenolje. Ha dem så over i serveringsbollen.

Del opp issalaten og bland inn. Til slutt fordeler du olivenoljen over og blander det hele sammen. Smak og kjenn om pastasalaten er passe krydret før du setter bollen på bordet.

Pastasalat i full fart

Kjapp middag med minimal oppvask! Det kan vi like!

4 kommentarer til “Pastasalat i full fart”

  1. Hei Camilla. Jeg bruker som oftest Stangekylling. Den er ikke økologisk, men er større og jeg synes jeg får et saftigere og bedre resultat med den enn helt vanlig kylling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon