Ukemeny for uke 27

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 27

Sommer! Sommer! Så utrolig deilig med lange lyse kvelder, grønne trær og voksende urter og grønnsaker i hagen og drivhuset. Tenk at vi nå faktisk går inn i juli! Jeg satser på en herlig måned i vente!

En riktig god uke til deg! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 27

 

Mandag 1. juli – Deilig fiskesuppe med massevis av godsaker

Dette er suppa for alle som har lyst til å slurpe, plukke og kose seg skikkelig! Jeg elsker den og er fullstendig overbevist om at du vil også!

Ukemeny for uke 27

 

Tirsdag 2. Juli – Saftige lammespyd med tzatziki

Her i huset er vi store tilhengere av å grille grillspyd. Det er uttallige muligheter av hva du kan træ på spydene, og når du starter selve grillingen, er det veldig lett å holde kontrollen på hva du holder på med. Det synes iallfall jeg.

Det beste tipset når det kommer til grillspyd, er å bare træ ingredienser som er like i fasong og som krever like lang grilltid på samme spyd. Her er det lammekjøtt som træs på og grille.

Ukemeny for uke 27

 

Onsdag 3. juli – Tyrkisk salat med svart ris

Skal du til Tyrkia i sommer eller har du allerede vært der? Her kan du kose deg med en tyrkisk skjesalat. Den er hakket opp i små, små biter og er beregnet å spise med skje.

Ukemeny for uke 27

 

Torsdag 4. juli – Ovnsbakte grønnsaker og kjøtt

Alle som har lest noen av mine middagsoppskrifter vet at jeg er en stor tilhenger av å putte diverse råvarer i en langpanne, helle over litt gor olivenolje og krydder, blande og steke.

Ukemeny for uke 27

 

Fredag 5. juli – Supergod pølse i brød med saus og dipp

Dette må jeg si er et av de aller beste tilbehørene jeg har spist til pølse og brød på durabelig lenge. Her har jeg rett og slett lagd to tilbehør som passer som fot i hose til en god grillpølse eller to. Èn aubergine- og yoghurtsaus og én sennepsmajones med grønn chili.

Ukemeny for uke 27

 

Lørdag 6. juli – Butterdeigstrekanter fylt med blåmuggost

Disse små munnfullene er vel egentlig ikke et fullt måltid i seg selv. De passer bedre som en forrett, litt snaddermat på kvelden eller sammen med andre småretter. Når det er sagt, må det sies (i samme åndedrett) at disse er så gode at du plutselig oppdager at du har spist så mange at magen er full!

Ukemeny for uke 27

 

Søndag 7. juli – Hel, kald laks

Dette er en genial måte å tilberede en hel laks, eller en hel lakseskive, på om du lager mat bare til familien eller til en hel flokk!

Ukemeny for uke 27

 

Dessert – Marmorkake

Det er bestandig like spennende å skjære den første skiven av en nystekt marmorkake for å se hvordan mønsteret har blitt denne gangen.

Ukemeny for uke 27

God uke!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon