Ukemeny for uke 30

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 30

Hvilket fantastisk vær vi har for tiden! Ja, jeg vet at det ikke gjelder alle dere som leser bloggen, og jeg føler med dere! Jeg kan ikke annet enn å nyte det faktum at jeg våkner oppt il sol hver eneste dag! Fabelakig!

Været har veldig mye å si for hva jeg spiser også. Salater, lette retter og grillmat er helt perfekt nå. Det bærer også menyforslagene for neste uke preg av.

Håper du får en god uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 30

Mandag 22. juli – Pastasalat med spekeskinke

Noen skiver god spekeskinke er helt perfekt å nyte etter en dag i sola. Jeg spiser gjerne noen skiver når regnet siler ute også jeg, bare så det er sagt, men ettersom jeg nå er i godværsmodus, er det altså solmat det handler om denne uka. Denne salaten er enkel og kjapp å lage og smaker superb!

Ukemeny for uke 30

 

Tirsdag 23. juli – Supersaftig laks på grillen

Jeg elsker å grille laks og ørret! Det er mat som alle (iallfall de fleste jeg kjenner) liker og som er lett å få et godt resultat med. Her får laksen følge av en deilig råkostsalat.

Ukemeny for uke 30

 

Onsdag 24. juli – Grillede kebabs med yoghurtdressing

Kebab klinger kanskje ikke bra i alles ører. Til det har dårlige varianter én gang for mye. Men kebab kan være kjempegodt! Bare prøv denne oppskriften!

Ukemeny for uke 30

 

Torsdag 25. juli – Fransk fiskesuppe

Lyst en en deilig liten fiskesuppe? Det har jeg, så jeg drømmer meg bort med en god, gammel oppskrift:
Dette var fiskesuppa som de sør-franske fiskemennene lagde til seg selv, av restene fra dagens fangst. Det er nok derfor det finnes så utrolig mange forskjellige oppskrifter. En resteoppskrift kan aldri være helt lik to ganger på rad.

Ukemeny for uke 30

 

Fredag 26. juli – Wraps med saftig kylling

Når jeg skal servere kald kylling, synes jeg ofte jeg får det saftigste og beste resultatet når jeg koker kyllingen istedenfor å steke den. Her deler jeg kyllingen i mindre biter og ruller dem inn i tortillalefser sammen med mange andre godsaker.

Ukemeny for uke 30

 

Lørdag 27. juli – grillet lammestek med tzatziki

Jeg synes det er moro å grille store kjøtt- eller fiskestykker på grillen og så lenge som du har kontroll på varmen, er det enkelt å få en godt resultat. Her er det en deilig lammestek som står på menyen.

Ukemeny for uke 30

 

Søndag 28. juli – Fylt skinkebiff med pasta og bønnesalat

Deilig fersk mozzarella fyller disse skinkebiffene. Skikkelig snadder, spør du meg!

Ukemeny for uke 30

 

Dessert – Morellmuffins

Deilige ostekakemorellmuffins! Var ikke det et fint navn?

Ukemeny for uke 30

God uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon