Ukemeny for uke 30

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 30

Hula hei så fort disse ukene går! Jeg håper du har fine sommeruker samme om du jobber eller har ferie. Jeg nyter virkelig det faktum at vi har hatt veldig mye sol og varme denne sommeren! Fantastisk!

Ukemenyen er preget av sol og varme den også. Her gjelder det å utnytte alle de godværsdagene som vi har. Og husk at det er mulig å grille selv om regnet plutselig skulle komme. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger vi grillet i garasjen hjemme i Trøndelag i oppveksten, når været plutselig slo om. Det funker aldeles utmerket det også.

Jeg håper du får en skikkelig fin uke! Og hust: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 30

 

Mandag 21. juli – Innbakt tyrkisk pizza på grillen

Ja, det er mulig å grille pizzaen rett på grillen selv om du ikke har en egen grillstein å legge på! Denne legger jeg bare rett på grillristen, legger på lokket og venter i 4–5 minutter før jeg snur den og venter like lenge. Veldig morsom prosess, spør du meg.

Ukemeny for uke 30

 

Tirsdag 22. juli – Pastasalat med kylling

Pasta i ulike former og fasonger er en stadig tilbakevennende favoritt når middagen skal på bordet i en fart eller det er rester i kjøleskapet som gjerne skulle vært brukt opp.

Ukemeny for uke 30

 

Onsdag 23. juli – Italiensk kikersuppe

Har du planer om et Italiabesøk i løpet av sommeren, eller kanskje du allerede har vært der? Med denne kikertsuppa får du Italiafølelsen på 1-2-3!

Ukemeny for uke 30

 

Torsdag 24. juli – Baguetter med deilig pålegg

Disse kan vel ikke plasseres i boksen for fullverdige middager, men sommeren er jo full av dager på stranden, i parken eller ute på tur ett eller annet sted. Da er disse helt supre å pakke med seg!

Ukemeny for uke 30

 

Fredag 25. juli – Saftige grillspyd med ananas og persillesaus

Jeg er veldig glad i å lage grillspyd. Det er lettere å få et saftig og godt grillresultat på grillspyd enn når du griller store kjøttstykker. Kunsten er å bruke like store stykker på spydene slik at alt blir ferdig samtidig.

Ukemeny for uke 30

 

Lørdag 26. juli – Spekefat og ovnsbakte tomater

Er du glad i mat som du kan sitte og småspise fra riktig vel og lenge? Det er iallfall jeg, og denne maten er helt perfekt for det!

Ukemeny for uke 30

 

Søndag 27. juli – Helstekt uer

Putt hele forma på grillen eller bruk stekeovnen for å steke denne ueren. Godt blir det samme hvilken fremgangsmåte du velger. Og skulle det være vanskelig å få tak i uer, kan du velge både laks, ørret eller torsk istedenfor.

Ukemeny for uke 30

 

Ukens dessert – Stekt ostekake med blåbær

Er blåbæra moden der du bor? Det er den her! Denne ostekaken er som skapt for å bruke årets deilige blåbær i!

Ukemeny for uke 30

 

Ukens gjærbakst – Verdens beste hveteboller

Jeg har ikke tall på hvor mange tilbakemeldinger jeg har fått på denne bolleoppskriften. Så mange som aldri har greid å få vellykket gjærbakst før, lykkes når de bruker denne! Så da er det vel bare å prøve den ut da? Ikke sant?

Ukemeny for uke 30

En riktig god uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon