Ukemeny for uke 19

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 19

Straks klart for en ny uke! Forhåpentligvis en god uke for oss alle! Denne uken er det endelig klart for å lansere nyhetene jeg har jobbet med det siste halve året, og jeg er så spent! Det kommer til å bli lansert både på bloggen og i alle de andre sosiale mediene jeg er på, så det er bare å følge med 😉 Dere vil alle få mulighet til å bestille dem rett fra meg også! Gleder meg sånn!

Her kommer forslaget mitt til ukemeny for den kommende uken! Håper du finner mye som frister. Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 4. mai – Laks med pasta og grønnsaker

Denne middagen, i ulike varianter, lages ofte her hjemme! Kjempeenkel å lage og alle elsker den!

 

Tirsdag 5. mai – Quesadillas med kylling og sopp

Quesadillas er perfekt å lage både når du starter fra begynnelsen, som jeg gjør her, og når du har rester som skal brukes opp. Putt restene i en tortillalefse, ha over litt ost og la den smelte, og voila så har du et aldri så lite festmåltid!

 

Onsdag 6. mai – Kjøttdeiggryte

Kjapt, enkelt og godt!

 

Torsdag 7. mai – Tomat- og grønnsakssuppe med pastaskruer

En god og trofast traver hos oss! Har du prøvd den?

 

Fredag 8. mai – Kyllingsnitsel med salviesmør

Oh, la, la! Dette er skikkelig snaddermat! Saftige, panerte kyllingfileter med massevis av salvie sammen med sprøstekte potetbåter! Det er så godt!

 

Lørdag 9. mai – Vårlig risotto med asparges

Den første norske aspargesen har kommet! Om du ikke greier å finne den norske, er de importerte også i sesong og gode nå!

 

Søndag 10. mai – Supergod fiskesuppe

Selv om jeg bruker ferdig buljong når jeg lager supper og sauser til hverdags, er det ikke til å stikke under en stol at det blir ekstra godt når man koker kraft med skikkelige råvarer. Og det gjør jeg til denne fiskesuppen! Og den blir altså SÅ god!

 

Ukens kake – Vaniljemuffins med kardemomme

Elsker disse muffinsene med massevis av kardemomme og vaniljefyll! En himmelsk kombo!

 

Ukens gjærbakst – Herlig flettekringle med mandelfyll

Ja vi elsker fersk gjærbakst! Det er vi enige om, ikke sant? Det er jo rett og slett veldig lite som kan slå duftende nystekt gjærbakst. Akkurat så luftig som den skal være og med akkurat så mye smør som søt gjærdeig skal ha for å få det perfekte resultatet.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon