Ukemeny for uke 36

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 36

Nå er det utrolig mye gode råvarer å få kjøpt i butikkene. Alle de norske grønnsakene som det bugner av, er definitivt med på å høyne gleden ved å gå i butikken. Ukas menyforslag har derfor mange gode grønnsaker i seg!

Håper du får en strålende fin uke. Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 36

Mandag 2. september – Saftig panert kylling

Det er ikke all verdens til bilder på denne oppskriften, men maten, den smaker så godt at den er verdt å ta med allikevel.

Ukemeny for uke 36

 

Tirsdag 3. sepember – Fiskepinner med potetmos og kokte grønnsaker

Hjemmelagde fiskepinner er bestandig en stor suksess! Her serverer jeg dem med en litt halvjålete potetstappe. Halvjålete betyr bare at jeg har fjernet alle klumper! Du bestemmer i grunn  selv akkurat hvor jålete du ønsker å være.

Ukemeny for uke 36

 

Onsdag 4. september – God gammeldags kjøttsuppe

Det blir aldri for mye kjøttsuppe nå i disse tider. Det er så utrolig godt! Husk bare på å lage så stor porsjon at du har nok til lapskaus neste dag.

Ukemeny for uke 36

 

Torsdag 5. september – Lettvint opp-ned-pai 

Med butikkjøpt butterdeig på toppen, går det veldig kjapt å lage denne paien. Mens den steker, kan du jo legge beina på bordet og lese avisa!

Ukemeny for uke 36

 

Fredag 6. september – Taco med godt tilbehør

Du får ingen tacooppskrift fra meg akkurat her og nå, men du får oppskriften på to supergode tilbehør du kan ha til! Disse er definitivt med på å freshe opp den gamle, gode fredagstacoen!

Ukemeny for uke 36

 

Lørdag 7. september – Deilig wraps med kylling og avokado

Hvis du først har  kjøpt inn et lite lager med avokado for fredagens tex-mex-tilbehør, kan du jo bruke noen flere i disse saftige kyllingwrapsene.

Ukemeny for uke 36

 

Søndag 8. september – Entrecôte med potetkaker 

Jeg er så gammeldags, eventuelt ultramoderne, at jeg er veldig glad i potet. Den stakkars poteten, som de siste årene har fått skyld for det meste som er feil med kostholdet til den norske befolkningen. Jeg mener vel problemet ligger andre steder og fortsetter å spise min potet med glede og forlystelse!

Ukemeny for uke 36

 

Dessert – Nøttekake med hermetiske pærer og krem

Denne nøttekake er en gammel og god traver hvor jeg plasserer hermetiske pærer og masse lettpisket krem på toppen av en nøttebunn. Så hakker jeg bare opp litt sjokolade og fordeler over det hele. Jeg bruker ferdig kjøpte, hermetisk pærer til denne kaka, og det er noe litt gammelmodig over nettopp det. Det minner meg skikkelig om bestemor. Smaker riktig godt gjør det også!

Ukemeny for uke 36

En riktig god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon