Ukemeny for uke 7

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 7

Søndag betyr ny ukemeny fra meg, og jeg elsker å få alle tilbakemeldingene fra dere om at dere bruker disse forslagene mine! Forhåpentligvis frister denne ukas forslag så mye at du vil prøve ut en eller flere av oppskriftene også!

Jeg synes bestandig det er lurt å gå gjennom kjøleskapet og matskapene på søndagen for å se hva som finnes der sånn at jeg vet hva som må brukes opp i løpet av uka. Så tilpass gjerne oppskriftene mine hvis du har råvarer som må brukes opp.

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt matet!

 

Mandag 10. februar – Vegetarkaker med squash og ost

Disse vegetarkakene er skikkelig gode, og de er også fine å fryse ned, så har du tid, kan du gjerne lage en stor porsjon når du er i gang.

 

Tirsdag 11. februar – Italiensk grønnsaksgryte med pølser

Får du lyst til å kaste deg over maten når du ser bildene av denne grønnsaksgryten med pølser og parmesan? Det får iallfall jeg!

 

Onsdag 12. februar – Laks, ris og grønnsaker – one pot

Hele fiskemiddagen i én og samme panne! Ja, det kan vi elske!

 

Torsdag 13. februar – Wok med kjøttdeig og nøtter

Elsker middager som dette! Håper du lar deg friste også!

 

Fredag 14. februar – Helstekt kylling med hvitløk og potetstappe

Det tar litt tid å helsteke en kylling – iallfall når du bruker en som er så stor som jeg gjør her – men det er minimalt med jobb involvert, så du kan lene deg tilbake å ikke gjøre det slag mens godluktene sprer seg rundt i huset og kyllingen blir gyllenbrun og fin!

 

Lørdag 15. februar – Ricottapai med tomat og timian

Å jeg elsker denne paien og har laget den kjempemange ganger! Noen ganger følger jeg oppskriften slavisk mens andre ganger tar jeg et raid i kjøleskapet og bruker det som finnes der. Bruker å bli skikkelig godt det også.

 

Søndag 16. februar – Skrei med rødvinsaus

Nå når skreisesongen er her, gjelder det å nyte den så ofte så mulig. Forrige uke la jeg ut denne kjempegode skreioppskriften, så sjekk gjerne den ut også!

Her bruker jeg skiver av skrei som jeg serverer med bacon, gode grønnsaker og rødvinsaus

 

Ukens kake – Smuldrepai med bær

Denne uken slår jeg et slag for å ta et aldri så lite raid i fryseren for å se hva som finnes der av frosne bær! Med den store smoothieproduksjonen som vi har hjemme, har vi bestandig massevis av bær liggende, og de egner seg heldigvis å bruke til både smoothie og pai.

 

Ukens gjærbakst – Kanelknuter

Nystekte kanelknuter! Kan du tenke deg noe bedre enn det?

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon